{ vlasová kosmetika } Aussie

27. prosince 2013

Značka Aussie nedávno dorazila i do ČR a konečně si jí můžeme koupit v obyčejné drogerii. Já jsem si ten "zázračný" kondicionér 3 Minute Miracle dovezla z Londýna a nevím, zda je to až takový zázrak. 

Ano, vůně je božská, ale účinek mi připadá srovnatelný s jinými kondicionéry, respektive maskami. Extra vtipné mi případá jedině balení, jelikož kondicionér se vymačkává jako třeba zubní pasta. Palec nahoru! 

Zato šampon Miracle Moist mi příjde absolutně božský. Nádherně voní a vlasy jsou po něm hebké jak samet. Vzala jsem si ho jen tak, a když jsem poprvé přivoněla byla jsem v pasti. Když jsem si pak ještě vlasy umyla a zjistila, že je super bylo rozhodnuto. Kam se na něj hrabe I Love Juicy od Lushe.

Šampon teda koupím určitě znovu, ale kondicionér...? ( uvidíme )



Co Vy, máte něco vyzkoušeno? 

2 komentáře

  1. S touto značkou mám zatím velmi dobré zkušenosti. Kdyby takhle působila každá kosmetika tak už nemám žádné problémy. Škoda že jsem ji objevila tak pozdě :/

    OdpovědětVymazat
  2. Příběh o Aussie - dokonalost sama

    Píše se rok 1979. Americký vlasový mág Tom Redmond navštěvuje Austrálii a je ohromen nepřebernou škálou lahodného exotického ovoce a prastarých léčivých postupů. Zatímco se kochá těmito domorodými potěšeními, například listy eukalyptu, kůrou třešně a samozřejmě olejem z jojobových semínek, nemůže přestat myslet na to, jaké zázraky by všechny tyto přírodní poklady mohly udělat s roztřepenými vlasy. O třicet let později Tomův originální recept na „tříminutový zázrak“ stále ještě působí… Kouzelně!

    Tento příběh o Aussie jednoduše musíte milovat. A Aussie zase miluje vás a vaše vlasy.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.