{ kosmetika } pleťové krémy z Avonu

28. dubna 2015

Po delší době jsem se rozhodla udělat pár recenzí na kosmetiku, kterou aktuálně používám. Dlouhou dobu jsem používala na pleť krém od Vichy ( recenze zde ) a musím říct, že i když jsem na něj četla hodně negativní recenzí, mi moc vyhovoval. 

Tyhle krémy od Avonu jsem používala, když jsem byla mladší a tehdy jsem je měla ráda. Pak jsem na ně zapoměla, vlastně na Avon celkově. V létě se mi pak tyto tři dostaly do ruky a tak jsem se rozhodla jim dát znova šanci. 



Tento zelený krém je určen pro věk 30+. Sice jsem ještě pod "třícítkou", ale i tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Krém má trošku hutnější konzistenci ( oproti těm dalším ), používám ho hlavně na noc. Vůně je příjemná, vstřebá se poměrně rychle. Neurazí, ale moc mě nenadchnul.




Dalším na řadě je okurkový krém s tea tree. Vůně moc příjemná, konzistence lehké, dávám si ho většinou ráno pod make-up. Krému stačí nanést trošku, hydratuje velmi dobře. Výhodou je, že se opravdu rychle vstřebá, což je ráno velká výhoda. Tenhle za mě doporučuju vyzkoušet ;-).


A poslední je mrkvový krém se slunečnicí, což je můj favorit. Tento jsem si oblíbila nejvíce, a určitě si ho koupím znovu. Krásně voní a rychle se vstřebává, mám po něm opravdu krásnou pleť




*********************************


Jaké jsou Vaše zkušenosti s kosmetikou Avon?




Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.