Odrážedlo scuttle bug

31. března 2015

Odrážedlo to je snad povinná výbava každého dítěte! :-) Nebo ne? U nás sklízí úspěchy vše na čem se dá jezdit a do čeho se dá něco naložit.

Někdy když bylo Rikimu kolem 10 měsíců jsme vymýšleli dárky na jeho roční narozeniny.

 No a jak už to tak bývá, má naprosto všechno. Proto jako jeden z návrhu bylo, že mu koupíme právě odrážedlo. I když v roce už chodil, od roka ho nevyužíval. Na řadu přišlo až o pár měsíců později.


V dnešní době existuje tolik vymožeností, která nám - matkám usnadní život. No a tohle odrážedlo tam podle mě určitě patří!

O "broukovi" mi řekla kamarádka, která ho měla pro svou dceru. Vychvalovala ho a tak jsem se rozhodla, že ho musím omrknout.



V ČR je docela problém odrážedlo koupit. Nakonec jsem ho našla na Proděti.cz, kde nakupuju od narození R. hodně často. ( teď ho tam aktuálně nemají, ale nabídka se opakuje, takže tam určitě brzy bude ).

No a k samotnému odrážedlu. Je hrozně lehké, vzhledově je naprosto boží ( mají několik designů jako včelu, berušku..a jiné ), je skvělé na cestování a můžete ho používat od 1-3 let.. No a to hlavní - dá se složit! 

Tím pádem odpadá, když ho odrážedlo přestane bavit ( což je pokaždé, protože jsou i další zajímavé věci,že :-), tak ho složíte a šoupnete pod golfky / nebo dáte do tašky/ batohu.

Podle mě je to opravdu hrozná výhoda, než tahat plastové motorky a další podobné a těžké odrážedla. 

A nejdůležitější nakonec, R. odrážedlo taky naprosto miluje!





Oficiální stránky najdete zde.



Jak složit?


2 komentáře

  1. Tak to je fakt vymoženost, vypadá parádně, nevěděla jsem, že něco takového existuje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je parádní! Simona

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.