{ baby } oblíbené dřevěné hračky

8. dubna 2015

Období oblíbenosti hraček se u nás střídá podobně jako teď venku počasí. Jednou jsou to kostky, jednou jsou to hudební hračky a jednou zase pastelky.

Co ale neomrzí nikdy, jsou tyto tři hračky, autíčka ( nejlépe kovové angličáky - už je přece velkej chlap a plastové odmítá ) a různé vkládačky




Dřevěné hračky jsou mi moc sympatické a tak když, jsme vybírali novou garáž a nový ponk( dostal je na Vánoce ) měla jsem jasno. 

Nejen, že jsou kvalitnější než plastoví bráškové, jsou jistě ekologičtější a taky vzhledově o moc hezčí.

Všichni tři krasavci mají hodně využití - montážní autíčko se dá rozložit až do posledního "šroubku", garáž má zase výtah a ponk má šroubky, které se dají zašroubovat ( to ho baví opravdu hodně:-) 

Ke garáži je toho víc, autíčka, lidi, stromy, bohužel ať jsem se snažila sebevíc všechno jsem nenašla. R. si to pečlivě uschoval, trošku ho ale podezřívám, že zapomněl kde :-D Na garáž se dají také napojit koleje, které máme v plánu koupit. 











Teď máme spadeno na koleje a vláčky, líbí se mi třeba tahle obří sada. I když je to už dražší záležitost, vím, že si s tím kluci ( ano i ten velký :-) vyhrají. Mám trošku obavy z koupi třeba jen samostatných kolejnic od jiné značky, chci aby seděly právě ke garáži.

Máte nějakou zkušenost jaké kolejnice sedí?


********************** 


Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.