{ lifestyle } můj wishlist aneb co si musím brzy koupit

6. dubna 2015

Když jsem si dělala nový wishlist, zjistila jsem, že skoro všechny věci na něm jsou..takové jiné, možná praktické ?? 

Asi stárnu či co :-)

Něco si přát, mít nějaký cíl je pro mě důležité. Samozřejmě teď nemluvím jen o hmotných věcech, protože ty si dříve či později můžete koupit. 


O těch nehmotných se, ale hůře píše, takže Vám dneska ukážu ty hmotné ( i když 1 a 2 jsou  vlastně takovým základem pro plnění těch nehmotných ;-).


*************************************





1. Objektiv 85 mm pro Nikon ( koupit můžete třeba tady )

Když jsem si kupovala zrcadlovku měla jsem k ní dva objektivy, tehdy jsem si říkala, že mi to bude nějakou chvíli stačit. Ale jak už to tam bývá tak s jídlem roste chuť. Pevné objektivy mají lepší světelnost, což je pro mě hodně důležité. Takže už vím, na co budu šetřit :-)




2. Šicí stroj ( asi nějaký od značky Singer )


Moje babička byla švadlena a když jsem byla malá často jsem sní šila. Pak jsem s tím přestala ( babička zemřela, puberta ). Od té doby co se narodil R. si hraju s myšlenkou, že bych se to "naučila" pořádně. Našla jsem nádherné látky a už si představuju jak jsme s R. dokonale sladění! :-)



3. Béžové Conversky ( třeba tady )


Kdyby mi někdo před dvěma lety řekl jak budu milovat tenisky, asi by mě to pobavilo. Ono taky za malým rošťákem se v jehlách špatně běhá :-) Conversky už jedny mám, ale chtěla bych ještě jedny, čisté, jednoduché!



Conversky v akci

4. Trenčkot ( líbí se mi tento )

Kabátky nosím hodně často, béžový mám, černý jsem darovala mamce a teď mi chybí. Pořád vybírám, nakonec si ho stejně asi koupím v obchodě. Přeci jen je lepší si jej vyzkoušet. Mám spadeno na Promod, odkud mám už tři kabáty, které mi perfektně sedí a jsou opravdu kvalitní. 


5. Sluneční brýle RayBan


Měla jsem jedny naprosto báječné a krásné, ale na posledním Londýnském výletě se mi rozbily. Často je mívají na Slevomatu, tak uvidíme jestli mi nějaké padnou do oka.  


6 . Golfky


R. už v kočáře nespí, tak bych potřebovala něco malého, skladného, lehkého jen tak na přejezd. Uvažuju nad Nunou ( máte někdo zkušenost ? ). Pár lidí už mě odrazovalo, ale mě se prostě hrozně líbí. Vím, že je to spíše městský kočárek, ale i tak se mi prostě moc líbí. 


Máte někdo nějaký tip na fajn golfky? 



*************************************


Mějte krásné Velikonoce! 




Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.