{ review } staráme se o ruce I. - krémy na ruce

26. října 2015


Koupila jsem si sadu na gelové laky od Sally Hansen. Pořád jsem uvažovala, uvažovala a nakonec jí mám doma. Testuju to, zatím to vypadá fajn. 

A když jsem třídila laky zjistila jsem, že mám docela slušnou sbírku krému na ruce. Mezi moje největší oblíbence, které mám teď doma patří určitě krém od značky Verona ( více jsem psala tady ) a pak od Dermacolu



Krém od Verony můžete koupit v drogerii PeMi, jinde jsem ho zatím neviděla. Celou recenzi najdete tady.

Antistresový krém Aroma Ritual je jedním slovem boží! Miluju tu vůni a celkově mám ráda tuhle řadu od Dermacolu. Skvěle se vstřebává  a ta vůně je fakt jedinečná!

Regenerační krém na ruce od Garnieru je hutnější, takže ho doporučuju používat spíše večer. Je moc fajn na hodně suchou a popraskanou kůži. Má hodně jemnou vůni, obsahuje glycerin takže jsem po něm ruce opravdu hodně hebké.

Krémy, které mi naopak vůbec nesedli jsou tyhle dva od Essence. Když jsem k nim čichala v obchodě tak mi voněli, ale hodně rychle mě to přešlo. Vůně je hrozně intenzivní a po pár použitích mi začala vadit.

Jako tip přidávám ještě dva krémy, které jsem už spotřebovala. A to krém od Neutrogeny ( kuk sem ) - zase trošku hutnější, ale perfektně se vstřebává a ruce jsou po něm dokonale hebké. Další pak kozí krém od Ziajykterý voní možná ještě o kousek líp než od Verony. Skvěle se vstřebává a krásně vyživuje.

A za úplně TOP krém považuju Handy Gurugu z Lushe! Můj top miláček, který schovávám doma v ledničce. Pozor na jeho vůni, je hodně neobvyklá ;-)





*********************

Krásný začátek týdne ♥

1 komentář

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.