Ahoj zimo!

13. ledna 2016

Konečně je tady zima, sníh se moc dlouho "neohřál", ale aspoň něco! Letos plánujeme jet dvakrát na hory a kovboj už má dokonce i vlastní lyže. Nemyslíme si, že by na nich nějak dlouho vydržel. Chceme ho seznámit, že něco takového vůbec existuje. Příští rok ho pak zkusíme dát do lyžařské školky.

 Co se týče oblečení, tak se určitě neobejdeme bez kukly, jestli je něco MUST HAVE zimě pro děti tak rozhodně tohle. Krk i uši v teple, o to jde především ne? :-) 

Další úžasná věc jsou softshellové kalhoty od Kuga. Do školky a na hřiště ideální věc. Jen pozor na velikosti ( jsou větší, takže kupte menší nebo raději přeměřte ). Kovboj nosí 92, ale kalhoty má 86. 



Co se týče výběru zimní bot, vybrala jsem zase Geoxy. Měl i celoroční tenisky, ze kterých vyrostl a moc dobře se mu v nich chodilo. Boty jsou lehké a opravdu kvalitní. I přes půl denní dovádění ve sněhu zůstaly nohy suché a teplé. Pořizovací cena je možná trošku vyšší, ale dětské boty jsou všeobecně drahé ( a není už to zas takový rozdíl např. od Fare apod.). Navíc boty jsou to nejdůležitější, takže na tom nešetřím. 


Podšitá čepice háčkovaná na zákázku, jak jinak než s autíčkem :-)


Kuklu seženete ve sportovních potřebách. Tady tu ( co vykukuje zpod čepice ) jsem koupila na trzích ( jméno prodejkyně bohužel nevím ), zkuste mrknout na Fler, je jich tam dost. 








5 komentářů

  1. Nádherné fotky!!

    OdpovědětVymazat
  2. On je nádherný bobíšek :) Geoxy si zatím kupuju pro sebe, až budu mít prcka tak mu je koupím taky. Jsem s nimi hodně spokojena!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím kupuju jen pro malého, pro sebe zatím nemám žádné. Ale taky nad nimi uvažuju, tak jsem ráda, že máš dobrou zkušenost :)

      Vymazat
  3. My máme zimu taky rádi :-) . Děti by jezdily na pekáči nejradši i v létě :-D . Přes zimu jezdíme několikrát na hory, protože tady toho sněhu tolik není. Snad bude letošní zima lepší a sněhu bude víc i u nás, abychom si ho víc užili. Já jsem byla venku vždycky hned zmrzlá, ale vloni jsem si konečně koupila oblečení z vlny a hlavně vlněné ponožky a je to fakt pravda, že když je teplo od noh, tak je teplo v celém těle :-) .

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.