Micelární voda Dermacol

6. ledna 2016



Micelární voda je bez parfemace, vhodná i pro citlivou pleť ( k tomu se ještě vrátím ) s obsahem kyseliny hyaluronové. Je vhodná i na voděodolný make-up ( to potvrzuju ).



Konkurovat micelárce od Lorealu je z mého pohledu těžké, ba možná i nemožné. Měla jsem už 5 lahviček ( to o něčem svědčí ).

Ač jsem hledala a snažila se, našla jsem na ní jen jednu pozitivní vlastnost - opravdu dobře odlíčí i voděodolnou řasenku. Jako druhou bych řekla cena/množství, ale micelárky je potřeba dát více, takže v konečném důsledku Vás cenově vyjde stejně jako dražší sestřičky. 


Uvádí se, že je vhodná i pro citlivou pleť. Já citlivou pleť nemám a stejně mě pálí v očích. Má někdo podobnou zkušenost? 

Jinak jak už píšu více, tak je potřeba jí dát poměrně hodně, a i když píšou, že je bez parfemace, tak tam lehká parfemace je.
I přesto, že Dermacol patří k mým oblíbeným značkám tak tohle je pro mě zklamání. 



5 komentářů

  1. Mě ten Dermacol taky až tolik nevyhovoval, znám lepší (y). Doporučuju vyzkoušet Mixu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mixu jsem měla teď v ruce a vyzkouším. Díky za tip ;)

      Vymazat
  2. Pro me taky zklamani, tohle se jim nepovedlo ��

    OdpovědětVymazat
  3. They then stated they would refund the stability only and would not be refunding the $57.50 I had played. Totally fraudulent as had I received they positive as hell wouldn’t have let me hold it. The 카지노 사이트 majority of Cafe Casino customers prefer to make use of cryptocurrencies for making deposits and withdrawals, and there are several of} reasons for this.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.