Bezoplachová péče na vlasy

6. února 2016


Dneska malé shrnutí bezoplachové péče na vlasy, kterou poslední měsíce používám. 




L'Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil ( hedvábný olej v krému)

Má krémovitou konzistenci a obsahuje 6 vzácných olejů. Můžete ho použít na mokré i suché vlasy. Celkově nemám Elseve moc ráda, ale dostala jsem od krému vzoreček a ten mě zaujal. Bohužel to byl jen prvotní dojem. Vlasy mi mastí a má ( aspoň pro mě ) vtíravou a nepříjemnou vůni. 



Kallos KJMN ( krém na vlasy pro lesk )
Hodně vodnatá konzistence. Nevidím žádný výsledek. Takže nedoporučuju :-(


Kallos LAB 35 ( ochranné sérum na roztřepené konečky )
O séru jsem psala už tady.  Jsem milovnice všemožných olejíčků, tenhle je ale pro mě velkým zklamáním :-(. Jediné co je pozitivní je jeho vůně, ale jen do okamžiku kdy si ho dáte na vlasy a vetřete ( nevím jestli je to možné, ale opravdu mi připadá, že se vůně okamžitě změní ).

Vadí mi i konzistence, olejíček rychle ubývá, vlasy mi po něm připadají mastné. Za mě bohužel nemůžu doporučit.



Mythic Oil ( vyživující olej ) 

Ne, nemůže existovat nic lepšího na vlasy. Můj absolutní miláček. Na mokré i suché vlasy, dokonalá vůně. Vlasy nemastí a jsou po něm krásné a zářivé. Má lehkou konzistenci ( oproti jiným olejům ) a stačí ho dát opravdu trošku, takže Vám vydrží hrozně dlouho. Pokud byste chtěli jen jediný výrobek na vlasy tak tenhle! 




Kérastase Resistance ( sprej pro objem od kořínků )
Kérastase je taky takové moje srdcovka. Tahle řada mě ale celkově moc nenadchla. Mám ho už doma delší dobu a na chuť jsem mu nepřišla. Dneska už ho koupíte v jiné lahvičce. Sprej je pro jemné vlasy, takže je klidně možné, že i z toho důvodu mi nesedí. 



Biosilk  ( hedvábná regenerační péče )

Můj poslední objev. Koupila jsem ho nedávno na doporučení a jsem nadšená. Zatím mám jen "pidi" balení ( což je ale výhoda, můžete tak bez velké investice vyzkoušet, zda Vám bude vyhovovat ). Má trošku hustější konzistenci oproti Mythicu, ale ničemu to nevadí. Vlasy nezatěžuje ani nemastí, nádherně voní a stačí jen kapička. Za mě určitě doporučuju vyzkoušet! 



9 komentářů

  1. Lovely products, I use Kerastase as well! x

    OdpovědětVymazat
  2. Super, Mythic Oil je můj oblíbenec a zkoušela jsi ještě jiný od Biosilk? Myslím, že jich mají více :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě právě ten Kallos jak je hustší sedí, ale stou vůní máš pravdu. Jinak jsem ještě měla Orofluido a ten byl taky super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano věřím, že každému sedí něco jiného ;) Já jsem závislá na tom Mythicu a vše porovnávám s ním :-)

      Vymazat
  4. Ten kallos jsem také chtěla vyzkoušet tak děkuji za recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co :-) z Kallosu doporučuju vyzkoušet šampon, kondicionér a masku. Ty jsem si moc oblíbila ;-)

      Vymazat
  5. Biosilk je veľmi dobrý, mám po ňom také hladké a jemné vlasy ako po žiadnom vlasovom oleji, fakt nádhera. No a Kerastase sprej pre objem ten je úžasný, len treba vedieť ako s ním pracovať, tiež mi to trvalo až kým som to po jednej návšteve kaderníčky konečne pochopila - treba ho naniesť na mokré vlasy, ku korienkom a pekne vyfúkať cez veľkú kefu, potom vlasy objem fakt mať budú, len samozrejme vlasy aj patrične zaťažuje, takže na moje mastné vlasy to nie je úplne ideálne riešenie, avšak raz za čas alebo keď je k tomu príležitosť ho používam.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.