Spotřebováné produkty II.

7. března 2016



Další várka spotřebovaných věcí, které už zabíraly místo v koupelně. Dala jsem si ale bokem věci od Baley, na které pak udělám samostatnou recenzi.



Mám ráda 2v1 aneb pěnu do koupele a zároveň sprchový gel. Od Ziajy mám už pár výrobků a vždycky jsem byla spokojená, tak jsem chtěla vyzkoušet i něco pro kovboje. Nádherně voní ( žvýkačkově ), ale je ho potřeba dát hodně, aby vznikla pěna. Takže pokud mají Vaše děti rády hodně pěny, tak bych asi šáhla po nějakém jiném.


2. Srchové gely Aroma Ritual ( Dermacol )

Miluju je všechny! Kdybych měla vybrat pár nejoblíbenějších tak je to Mango, Jahoda a Černý grep. Nádherně voní, krásně pění a i po koupeli je člověk ještě dlouho cítí.



3. Šampon na vlasy ( Head & Shoulders )


Taková ta klasika. Hezky voní a dobře pění. Stačí dát jen trošku, takže velké balení Vám vydrží hodně dlouho. Co se týče účinku na lupy, zabírá.


4. Regenerace na poškozené vlasy ( Gliss Kur )


Výrobky od Gliss Kuru mě nikdy nenadchly. Vadí mi jejich "vůně", takže ani tenhle sprej pro mě není nic zajímavého. Dostala jsem teď na testování novou řadu, voní trošku jinak než obvykle. Tak uvidíme. 



5. Vlasová kúra ( Alverde )


Od Alverde jsem už pár kousů vyzkoušela a vždy jsem byla spokojená. I v tomhle případě jsem nadšená. Vlasy krásně hebké, perfektně se rozčesávají a lesknou se.


6. Gliss Kur - 6 Miracles

Další lahvička olejíčku. Už jsem o něm psala tady. Nevyhovoval mi. Vůně mi nesedí a vlasy se po něm mastí. 


7. Péče pro dlouhotrvající objem ( Kérastase )

Kérastase je prostě nejlepší. A platí to i v tomhle případě. Péči jsem dostala a nevím zda se dá ještě koupit. Každopádně perfektní věc.


8. Sprchový gel ( Sebamed )

Moc příjemná záležitost. Příjemná vůně, skvěle pění. A navíc další ze značek, která je vhodná na citlivou a problematickou pleť. Mají i skvělé výrobky pro děti. 


9. Kúra pro poškozené a suché vlasy ( Kérastase )

Na fotce ještě v původním obalu. Naprosto perfektní věc! V dlani je krémová, po nanesení se změní v lehký olejíček. Nádherná vůně. lehká konzistence. Vlasy jsou po použití hebké a super lesklé.


10. Zubní pasta pro děti ( Alverde ) 

Kovbojova nejoblíbenější zubní pasta. Máme už 4 tubu. Doporučuju vyzkoušet, kam se hrabou ostatní pasty :-).


11. Okamžitá péče pro poškozené vlasy ( Absolut Repair Lipidium )

Nejlepší řada na vlasy. Více o ní tady. Jednou za čas pak použiju právě i tuhle kúru.














4 komentáře

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.