Jaro s mandlovou řadou Weleda ♥

7. dubna 2016


Konečně to vypadá, že k nám nadobro přišlo jaro. Příští týden nás čekají zápisy do školky ( jsem na to moc zvědavá ) a skromně doufám, že se někam kovboj dostane. 

Dneska bych ráda navázala na moje ( báječné ) testování výrobků od Weledy. 

Jestli máte rádi marcipán a mandle? A máte rádi produkty, které perfektně hydratují, ale nemastí? Tak zbystřete! 


Mezi novinky od Weledy patří tato mandlová řada. Je vhodná na citlivou a suchou pokožku. Má nádhernou jemnou vůní, která mi evokuje již zmiňovaný marcipán.

 Mandlový olej ( v Bio kvalitě ) pochází ze Španělské Valencie. Celá tato řada má čistě přírodní složení, obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu NATRUE ( garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky )


Produkty nejsou testovány na zvířatech, neobsahují žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.


Mandlové tělové mléko je v praktickém balení s pumpičkou. Je vhodné na citlivou pleť, která je náchylná k podráždění. Eliminuje a pomáhá redukovat zarudnutí. Jak už jsem psala výše, velmi rychle se vstřebává. Pokožka je po nanesení krásně provoněná a hebká. 



Mandlový krém na ruce je v naprosto božím kovovém balení. Kolem mě se ozvalo pár hlasů, že je to nepraktické, mě to ale případá perfekní a nápadité. Jedinou nevýhodu ( pro mě teda ani tohle není ) může být to, že se krém po čase trošku "zmačká". Celkově je to, ale nejlepší krém na ruce ( o krémech jsem psala tady ), který jsem kdy vyzkoušela. Božská vůně, okamžitě se vstřebá a perfektně hydratuje. 



6 komentářů

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.