Můj nákup na Myfoodmarket.cz

11. května 2016


U Lucky jsem natrefila na video ohledně nákupu z obchodu My Food Market. Potřebovala jsem doplnit koření a taky mě toho hodně zaujalo, takže jsem dlouho neváhala. 

Objednala jsem si hlavně to koření, které je naprosto perfektní! Poprvé jsem taky vyzkoušela šafrán, který jsem do té doby v kuchyni nikdy nepoužila. Měla jsem zálusk ještě na vanilkové lusky, ale bohužel tehdy nebyly skladem.

Další věc, kterou jsem musela vyzkoušet byly tofu paštiky. Za prvé o nich všichni mluvili ( všichni na youtube ) a za druhé proto, že mám v práci dvě vegetariánky, tak jsem si řekla, že jim aspoň udělám radost. A udělala, ale nejen jim, i já jsem si moc pochutnala. 


A celozrné těstoviny české výroby! nemohly chybět. Kovboj si špagety zamiloval a po svém plném talíři ještě ujídal mě :-). A jako milovník asijské kuchyně jsem ještě přihodila marinádu, kterou teď doma používáme do všech asijských jídel.


S nákupem jsem moc spokojená a určitě to nebylo naposledy, co jsem objednávala. A ještě na konec..tak dokonale zabalený balíček jste ještě neviděli! Každý výrobek zabalený zvlášť v hooodně dlouhé ( ale opravdu hodně dlouhé) folii. Za to palec nahoru! ( všichni víme jak přepravci s balíčky zacházejí ) .


Nakupovat můžete tady

Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.