Objev jménem Mixa

7. května 2016


V práci se mi do ruky dostala kosmetika Mixa. A když jsem tak vymýšlela názvy a popisky, říkala jsem si, že jí budu muset vyzkoušet. Sice všichni víme jak to chodí v reklamě ( vábivé popisy a dokonalé přisuzované vlastnosti ), ale i tak mi to nedalo. Ceny Mixy jsou více než příznivé, řekla bych, že na to jak je kosmetiky kvalitní až moc.

Vybrala jsem si zatím dva produkty, a jelikož jsem z obou nadšená, objednala jsem si už i micelárku (na kterou jsem teda obzvlášť zvědavá ).

V posledních měsících jsem trošku změnila péči o pleť ( jak produkty, tak i postup čištění ) o tom bych Vám, ale ráda napsala v samostatném článku. 

Jako první jsem si z Mixy objednala odličovací mléko, na které jsem dostala tip na Instagramu. Musím říct, že je to moje první odličovací mléko ( do té doby jsem používala spíše olejíčky ) a jsem nadšená. Perfektní konzistence, lehká příjemná parfemace. Lehké nemastné složení. Prostě paráda!


A dobrovolně se přiznám, že ani speciální odličovač na oči jsem nepoužívala. Přišlo mi to zbytečné. Ale už mi táhne na "30" a tak je čas začít něco dělat. Za mě zase perfektní záležitost. Odlíčuje perfektně, parfemace je opět jemná a příjemná. V očích neštípe. Takhle si představuju ideální produkt na odlíčení očí.


Odličovací mléko má praktickou pumpičku.


Máte nějaký oblíbený produkt od Mixy? 

2 komentáře

  1. Úplně jsi mě na produkty od Mixy nalákala. Já žádné ještě nezkoušela, ale asi to díky tvému článku změním :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.