Vybírám kovbojovi kufr + soutěž

20. května 2016


Zatím ještě nevím jestli letos vyrazíme na dovolenou. Sice bychom to všichni potřebovali, ale nevidím to růžově. Za prvé už začala rekonstrukce ( které něco stojí, což je Vám asi jasné ) a za druhé taky proto, že nastupuju do nové práce. 

Kovbojíček ale pojede na prázdniny k babičce a dědovi ( jsem na něj zvědavá ), takže je kufr jedním z našich nových must have. Tak nějak přepokládám, že mu kufr vydrží dýl, takže mu nechci kupovat nic úplně dětského. My sami máme skořepinový kufr od Samsonite a je perfektní. A tak jsem hledala a brouzdala mezi dětskými zavazadly a pak jsem ho našla. 

Darth Vader ♥ Star Wars ♥. No jestli ho nebude chtít kovboj, tak si ho nechávám já! 




No a když už jsem tam tak brouzdala, tak jsem objevila i kabelku. A protože ta nová práce si prostě žádá nové věci ( ne, nemám doma si 50 kabelek :-D ). A navíc Calvin Klein. Mám od nich tašku na notebook už dobrý 6 let a je pořád naprosto perfektní. A tahle by se mi teda hodila, co na ní říkáte? Ta barva je možná trošku nepraktická, ale černou koženou už mám.
A pozor! Pokud byste chtěli kufr nebo kabelku vyhrát můžete se právě teď zúčastnit soutěže, která právě probíhá!

Stačí kliknout na tento odkaz a vyplnit potřebné údaje. V případě výhry si budete moci vybrat  zcela libovolnou kabelku z nabídky Delmas bez ohledu na cenu, a to nabízí i kousky kolem 10 000 Kč. 

Tak neváhejte! Já jsem se už samozřejmě zapojila! :-)





4 komentáře

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.