Vlasové novinky

1. června 2016


Koupelna se mi rozrostla o pár vlasových novinek. Je to docela dilema, protože už sama nevím co dříve používat. Ale znáte to, když musíš tak musíš :-).



Oleje na vlasy, to je moje. Takže ani tentokrát se to bez nich neobejde. Jako první tady máme olejíček Liss Unlimited. Uhlazující olej pro nepoddajné vlasy. Zatím je to moje jediná věc z této řady ( kupodivu ) , ale je mi poměrně sympatický, vlasy opravdu uhladí, nepoletují a jsou hodně hebké. Vypadá to, že budu muset vyzkoušet i šampon a masku. 

Druhé je sérum Absolut Repair Lipidium pro hodně poškozené vlasy. Tahle řada patří k mým TOP ( více tady ) a je vlastně docela divné, že jsem si sérum koupila až teď. Přesto jsem z něj ale trošku na rozpacích. Jsem zvyklá si olejíčky dávat i do suchých vlasů ( hlavně Mythic Oil ), což u tohodle séra rozhodně nejde. Ty vlasy prostě zatěžuje více, než bych očekávala. Zatím ho používám do vlhkých vlasů. Počkám jestli bude nějaký výsledek a pak uvidíme. Zatím jsem z něj na vážkách


Do čeho jsme se naopak úplně zamilovala je dvoufázový kondicionér. Od Redkenu jsem měla dříve řadu na blond vlasy ( více tady ). Kondicionér je na principu 2v1, takže si sami nastavíte podíl fialového odstínu. Nahoře máte dokonce i počet týdnů, což ve zkratce znamená, že když si dáte, že jste týden od melíru je v kondicionéru jen trošku fialové barvy

Mě to připadá naprosto geniální a je mi líto, že tohle nemá i šampon. Vlasy jsou po použití hebké a vyživené. Pokud chcete zainvestovat do kvalitní péče určitě můžu doporučit!


Značce Matrix se tak nějak dlouhodobě vyhýbám. Tak nějak bez konkrétního důvodu. Nedávno se mi ale dostalo do ruky tonikum pro suché vlasy. Tonikum má vyživit vysušené vlasy, dodat lesk, hebkost a zároveň chránit před slunečními paprsky. Používám ho střídavě s jinými do vlhkých vlasů. Vlasy se skvěle rozčesávají a jsou hezky provoněné. Nevýhoda je velké balení, které není úplně ideální na cestování. Neříkám úplné ne, ale zázrak to podle mě není. 


A nakonec termoaktivní ochranný sprej z Lidlu. Nakonec Vám tady k němu moc nenapíšu, už totiž testuju celou řadu, takže to pak shrnu celkově. Zatím, ale můžu říct, že jsem nadšená!


Doporučíte mi Vy nějaké své oblíbené produkty? 


2 komentáře

  1. Mockrát děkuji :-)!

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám Matrix veľmi rada, moja kaderníčka s ním pracuje, tak cenovo ako aj účinkami sa mi veľmi pozdáva, mala som masku na vlasy a zatiaľ je to pre mňa to najlepšie čo som skúšala, áno aj Kerastase sú super, ale tie sú neskutočne drahé.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.