Něco pro milovníky masáží a voňavých koupelí

5. července 2016


Jestli si potřebujete oddechnout ( u mě aktuálně na denní pořádku ) a provoňět si koupel ( nebo máte někoho kdo Vám udělá masáž ? ) tak mám tady pro Vás perfektní tip. 

Bude směřovat opět k mojí oblíbené Weledě. Tentokrát bych Vám ráda ukázala malý zázrak v lahvičce, jménem Arnikový olej.


U mě našel uplatnění hlavně jako přísada do koupele. Má nádhernou vůni, která v kombinaci s horkou vodou působí naprosto božsky na moje čichové buňky. Arnikový olej navíc pomáhá uvolňovat ztuhlé svaly, působi preventivně proti křečovým žilám, zvyšuje pružnot pokožky ( je vhodný i jako prevence strií v těhotenství ), zvláčňuje, vyživuje a mnoho dalšího. Skvělý i jako olejíček na masáž ( pokud máte vedle sebe někoho kdo Vám jí rád udělá )

Třeba taková masáž chodidel v kombinaci s arnikovým olejíčkem. Hmmm!! ♥




Koupit ho můžete ve 4 velikostech, což je perfektní pokud ho chcete jen vyzkoušet ( ne každému vše sedí ).

Víc info - klik

1 komentář

  1. Ahoj koukám že na stránkách už nemají olej k dispozici, což je škoda miluji všechny masáže. Ať už relaxační, thajské nebo jsem narazila na takové párové masáže což si myslím že by mohl být super zážitek. A ještě když se k nim používá nějaké speciální vůně a olej tak o může být opravdu příjemná relaxace.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.