Skin Food krém + Velká soutěž o Weleda produkty

1. srpna 2016

Na blogu jsem Vám už ukázala pořádnou porci věcí od Weledy. A jelikož mezi moje TOP patří univerzální krémy, ukážu Vám dneska ten nejvíce TOP univerzální krém. 

Jak už vyplývá z názvu je to vážně pořádné "jídlo" ( SKIN FOOD ) pro pokožku. Tak se seznamte s univerzálním vyživným krémem SKIN FOOD

Krém můžete použít na ruce, nehty, obličej, tělo nebo paty. A to nejlepší je, že je vhodný pro celou rodinu. Nosím ho tak prakticky pořád v kabelce, abychom mohla poskytnou "první pomoc" i kovbojovi. Perfektní je i na dovolené, což se v tomhle období obzvláště hodí. Namísto 10 krému, si stačí zabalit jen tenhle. Super ne?

Nejzajímavější je, že krém se vyrábí už 90 let, což o něčem svědčí. Klasicky, jak už jsme u Weledy zvyklí ( a já to osobně miluju ) je krém v hliníkové tubě se šroubovacím uzávěřem. Balení mi příjde praktické ( nejen, že to hezky vypadá ), ale na konci tubu jednoduše srolujete a nemusíte nic stříhat ( oproti plastu). Tak nepříjde ani kapka nazmar.

Krém voní po bylinkách a nádherně. Hlavně po rozmarýnu a heřmánku. Já v něm cítím i nějaký ten citrus. Na první nanesení se Vám možná bude zdát hutný a mastný, sami ale uvidíte, jak rychle se vsákne. Pokožka je po něm krásně vyživená a vláčná. Nejčastěji ho používám na ruce a paty ( na noc pěkně do ponožek :-). Obličej jsem zatím nezkoušela, protože mám mastnější pleť, nejsem si jistá zda by to byla dobrá volba. Jestli má někdo zkušenost, napište ;-).

Vyzkoušejte ho, nebudete zklamaní!




Chcete si zasoutěžit? 

Nahrajte na Instagram fotku nebo video na téma "aktivní, zdraví životní styl" a označte jí hashtagem #mujduvod. Nezapomeňte uvést proč sportujete/ dodržujete zdravý životní styl. Pak už stačí jen sledovat instagram @weledacz.

A ceny? Ty jsou opravdu zajímavé ( kuk níže )


1 komentář

  1. Tento krém je fakt skvelé, používam ho asi 3 mesiace, hlavne na suché miesta na pleti, na výživu pier, zdá sa mi, že lepší podklad pod rúž ani neexistuje. Skúšala som ho aj ako krém na ruky, dá sa, no je to ono, najlepšie využitie má u mňa v starostlivosti o pleť a fakt pekne vonia.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.