Uklízím + Soutěž o dvě poukázky na úklid bytu

12. srpna 2016

Tak už jsme tady. Máme jakž/takž vybaleno a začínáme normálně fungovat. Obsadila jsem zatím kovbojovu skříň, tak mám aspoň vybalené nějaké oblečení. Chybí nám toho ještě spousta. Ale nějak se to postupně doladí. Malý byt má nevýhodu v úložných prostorech, ty prostě chybí. A tak hledáme a vymýšlíme. Narazila jsem na fajn komodu v Ikee, ale trošku nám překáží velké hloubka ( šlo by nám to lehce do dveří ).

Když jsem se stěhovala tak jsem si říkala, že až tady budu bydlet a budu chodit do práce najdu si někoho, kdo mi příjde občas uklidit. Nebudu Vám nic nalhávat, prostě se mi už nechce. Už tak nemám skoro žádný volný čas a tak jsem ráda, že ho můžu trávit s kovbojem.

A pak přišla kolegyně s tím, že u ní byla dáma na úklid z Lidské síly. A tak jsme samozřejmě zasedli a "čekovali" co to vlastně je. No a tak nějak bylo rozhodnuto a objednáno. S úklidem jsem moc spokojená. Vždycky jsou tak milé a příjemné. V práci už využíváme tuhle pomoc všechny :-).

Jak objednat a co všechno umí? 

Objednání je jednoduché, klik sem a pak už jen vyplníte velikost bytu a jak často chcete úklid provádět ( klidně můžete i jednorázově ). A umí všechno - vyperou, vyžehlí, umyjou lednici, utřou prach a tak všechno okolo :-).




Soutěž o dva vouchery

Pokud by jste chtěli úklid vyzkoušet mám pro Vás připraveny dva vouchery na úklid v hodnotě 400,-. 

Podmínky:



- bydliště v Praze, Brně a Plzni ( zatím je úklid dostupný pouze v těchto městech )

 -  sledovat blog přes Facebook nebo Instagram

- můžete dát také like Facebooku Lidská síla

Do komentářů nezapomeňte napsat Váš email a třeba i Vaší zkušenost s úklidem ( ať si nepříjdu tak sama, co má někoho na úklid ;-).

Příští neděli ( 21.8. )  pak vybereme s kovbojem vítěze.


5 komentářů

  1. Nemela, ale chtela bych �� Simona

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoooj, tato soutěž přišla jako na zavolanou :) Po návratu z dovolené jsme objevili pliseň v ledničce i v mražáku a ještě je to výzva i pro Brňááky. Prosím štěstíčko usměj se na mě :) email eva.dozbabova@gmail.com
    Sleduju tě na IG. jako Evulineek

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem z Plzně, tak bych moc ráda vyzkoušela :) Sleduju jako Stana283 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. ještě se mi nepoštěstilo, že by za mě někdo uklidil a ráda bych si to užila :)

    tereza.velatova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.