Narozeninové oslava II. - vybíráme lego

5. září 2016


Narozeniny se nezadržitelně blíží a tak je potřeba do toho trošku "šlápnout". Poslední dny nestíhám absolutně nic, takže nemáme večer po příchodu z práce náladu ( ani sílu ) na vybírání a plánování.

Hlavní dárkem pro kovbojíčka bude dřevěný domeče. No a protože "gogo" ( po kovbojsku lego ) je u nás teď na TOP žebříčku nejoblíbenějších hraček musíme samozřejmě koupit i to. Lego u nás dlouhou dobu nefrčelo, a přiznám se, že mi to ani obzvlášť nevadilo. Ale jak se říká, vše má svůj čas a tak to přišlo i k nám. 

Ještě dneska si pamatuju, že jsem lego milovala, hrála jsem si s ním denně. Lego je podle mě ideální k rozvoji všech prcků, díky všem možným variacím které má. My s kovbojem cvičíme nejen barvy, ale i čísla nebo zvířata. Navíc je to pro něj skvělá zábava. Třeba takový vláček s čísly? :-) 

A navíc je fajn, že přesně víte co mu udělá radost. Když se tak každoročně řeší, co mu koupí babička/teta, tak přesně víme, že legem nešlápneme vedle. 

Po nedávené návštěvě Koskolandu, kde byla i hernička pro menší děti s Duplem, které mu aktuálně kupujeme, jsme zjistili, že ho vůbec nebaví. Nebo v porovnání s "klasickým legem", třeba takovým Juniors nebo Friends.
 I přesto všechno jsme zatím zůstali i klasického Dupla.

A co Vy, máte doma už nějakou sbírku nebo se teprve chystáte? Pokud se Vám nechce jít lego vybírat do obchodu, mrkněte třeba na e-shop Veselekostky.cz, kde je opravdu velký výběr.

My máme doma zabeleného Mickeyho a naši pak Nakládač

https://www.veselekostky.cz/lego-duplo/lego-mickey-a-jeho-kamaradi-v-dome-na-plazi-10827/

https://www.veselekostky.cz/lego-duplo/lego-duplo-nakladac-10811/







Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.