Vybíráme obraz/plakát do obýváku

8. září 2016

Ráda bych do našeho obývaku pořídila obraz. Zatím si nejsem jistá, jestli bude viset přímo nad sedačkou (kde mi to osobně příjde nejlepší) nebo někde trošku bokem. Vzhledem k velikosti našeho bytu zase nemám tolik na výběr. Chtěla bych na vedlejší stěně od obrazu ještě navrtat dvě poličky ( bílé ) a na ně dát menší dekoraci. Představuju si nějaké černobílé pohledy, jednoduchou vázu apod. Nic složitého a přeplácaného, obývák není zas tak velký a je spojený s kuchyní, tak to musí všechno ladit.

Kovbojíčkův pokoj se pomalu rýsuje do zdárného "konce". Pro něj jsem už dokonce vybrala i obrazy (mohli jste vidět na Instagramu). V celkovém výsledku Vám je pak ukážu až bude doma i domek s dalšími dekoracemi. Myslím, že domeček bude perfektní, v poslední době je totiž jeho nejoblíbenější hra na schovku. Prozradím, že to bude lazeno zase do černobíla :-)

Sehnat ale obraz do obýváku, to je hotové peklo. Ráda bych tam měla něco originálního a neotřelého. Vzhledem k černobílému interiéru ve spojení s dubem to není zas tak jednoduché. Máme ještě 4 kovbojovy obrazy (když byl v břiše, newborn, rok a dva). Ty ale nakonec odvezeme na chalupu, zatím to tam máme takové holé, tak tam bude aspoň veselo.

S partnerem máme moc rádi komiksy, takže jsem uvažovala o nějakém vtipném obraze či plakátu v tomhle stylu. Třeba něco takového. Nejsem si, ale jistá jestli by se mi tam zrovna Hulk hodil. :-)

A tady jsou moji další favorité ♥ Poradíte mi, který vybrat?

Všechny plakáty najdete na - www.pixers.cz/fototapety

http://pixers.cz/reprodukce-a-plakaty/charles-chaplin-15710378?material_id=2&size_id=26
http://pixers.cz/reprodukce-a-plakaty/pohled-19123420?material_id=3&size_id=1193
http://pixers.cz/reprodukce-a-plakaty/portret-muze-s-cigaretou-31863775?material_id=1&size_id=1150

Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.