Černo-bílé ladění kovbojovy postele aneb hon za perfektním povlečením

24. října 2016


Pamatujete si článek o našem novém domečku? Jestli ne, tak se koukněte, protože si myslím, že tenhle domeček stojí rozhodně za to. Když se k tomu ještě trošku vrátím je to teď kovbojovo oblíbené místo. Schovávání a hraní v něm, na to je vždycky čas. Uvažovala jsem i nad tím, že ho tam zkusíme dát spinkat. Zatím na to sám nepřišel a ani neříkal, že by chtěl, ale myslím, že by se mu to líbilo. Chci mu k domečku objednat ještě nějaké světýlka, ale zatím jsem nenarazila na žádné, které by mě zaujaly.
Nemáte nějaký tip?


Domeček je v krásném kabátku, ale zbytek pokojíčku ještě trošku pokulhává. Další věc, kterou jsem začala řešit je povlečení. Kovboj má aktuálně postel dlouhou 120 cm, tedy ani malou, ani velkou. Původní plán byl vyřadit všechno dětské povlečení do postýlky, což jsem taky udělala. Nakonec jsem, ale zjistila, že je to blbost, protože postel není zas tak velká. A dávat mu do ní velkou peřinu bylo dost nepraktické. Tak jsem to zas vrátila a zjistila, že se nám tady všechny ty žirafky, medvídci a opičky vůbec nehodí.



Moje ideální představa byla černobílá varianta. Nejlépe stejnou v kombinaci dětské povlečení a zároveň dětské povlečení i do velké postele ve stejném designu. Zároveň chci kvalitní bavlnu, ne žádnou umělotinu“. Chci, aby povlečení něco vydrželo a ne, že ho po jednom praní můžu vyhodit (což se mi už několikrát stalo) a to i přesto, že psali, že je to 100% bavlna! Na zimu bych snesla klidně i flanel a na léto zase satén, ale bavlna je asi i tak nejlepší variantou.


Sice mi teda připadá, že černobílá teď vládne světu, ale povlečení je teda nedostatek. Takže. Našla jsem krtka (to by byl kovboj rád), pak Elsu a její povlečení Ledové království (ano, i to teď u nás frčí), a pak jsem našla taky StarWars. To je teda mimochodem i ve variantě do velké postele.
A vy už víte, že Star Wars...♥ Ach!

Ale ne, nekoupila jsem ho. Přece jen, na Star Wars má kovboj ještě čas. Můj výběr nakonec padl na Zajíce, který splňoval skoro všechny požadavky. Dětské povlečení (přeci jen je to super rozkošné), 100% bavlna a kovboj králíčky miluje (má je i ve školce). Osobně si totiž myslím, že je to spíše králík než zajíc.

Co myslíte? I když ty uši..no...:-)


Mise kovbojovo povlečení splněna. Ale co my? Máte nějaký tip na kvalitní černobílé povlečení?
(nebo budu muset koupit to Star Wars :-)

1 komentář

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.