Novinky v dětském pokojíčku

19. listopadu 2016


Celý byt už se tak nějak pomalu začíná rýsovat. Asi jsem si představovala, že to půjde rychleji. Ale, nejde. Konečně nám dorazila komoda, o které jste už párkrát na blogu četli. Názor jsem na ní nezměnila, je naprosto perfektní a i když jsem už do ní narvala půlku skříně, pořád mám několik volných šuplíků.



Za to kovbojův pokoj se dočkal několika změn. Dlouho jsem hledala nějaké pohlednice, které bych mohla dát do nových poliček a nakonec jsem je i našla. Pokud byste rádi něco našli, ale nechce se Vám projíždět každý e-shop zvlášť zkuste mrknout na favi.cz, kde je to vše pěkne pohromadě. Navíc nabízí i černo-bílou variantu při vyhledávání barev, což mi pro "nordic" maniaky příjde super.




S kovbojem, který u výběru samozřejmě asistoval, jsme vybrali pandí pohlednice, které jsou fakt super rozkošné. Ty jsem měla v plánu nalepit nad "psací" stůl. Další dvě jsem pak naaranžovala do poliček. Včera jsem mu ještě objednala nálepky - mráčky a abecedu a doplnila jsem to kartičkami s dopravními prostředky. Zatím u nás jede ta černo-bílá, takže jsem tam přidala i šedou. Do barev se mi zatím moc nechce, asi mám trošku obavu, že by to nebylo už úplně ono. I když taková mint..Co myslíte?




Aby jsem patřičně sladila i postel, která není tolik vytuněná jako náš domeček (kuk) objednala jsem ještě mráčkovou přikrývku s polštářem. Líbí se mi ten čistý design, který bude hezky ladit s mráčky na zdi. Navíc se jedná o velmi kvalitní bavlnu, s čímž jsem měla při koupi povlečení v minulosti problém.


No a i domeček se dočkal menší změny. Máme v něm totiž okno. Inspiraci jsem našla taky na favi a nadchlo mě to natolik, že jsem muže hned pověřila malováním. A kovbojíček je moc nadšený, což můžete vidět na videu na instagramu.

Teď přichází na řadu další level. Koupila jsem hodně černobílých látek a chci ušít - nové povlečení do domečku, polštáře a střechu. Tak mi držte palce! ♥

2 komentáře

  1. Nádherné, budou fotky z celého bytu?

    OdpovědětVymazat
  2. Odkud máte postýlku? Vypadá hezky. Dekuju za tip.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.