Pojďte se mnou na Dyzajn Market! ♥

22. listopadu 2016


Na tenhle článek jsem se náramně těšila. Mám totiž hroznou radost, a chci se o ní s Vámi podělit. Navázala jsem totiž spolupráci s Dyzajn Marketem! ♥ Sama jsem z toho ještě pořád nadšená a věřím, že budete i Vy (nebo já vím, že budete až uvidíte co pro Vás mám). Ale to se dozvíte až na konci článku :-).


Nedávno jsme se o něm bavila s dvěma kamarádkami a překvapilo mě, že na něm nikdy nebyli a znají ho jen z fotek. Tak pokud je i tady někdo, kdo Dyzajn Market nezná, udělám Vám takovou menší, ale lákavou pozvánku :-).

Kdy a kde?
 
Tentokrát budou v prosinci rovnou dva - a to 10.-11.12 a 17.-18.12. 2016. Přes 300 designérů, autorů, tvůrců uvidíte na Náměstí Václava Havla (bývalá Piazetta Národního divadla). 



Hlady neumřeme

  Po oba víkendy bude připraveno 13 stánků s jídlem a pitím. Kdo si dá semnou drink ILoveEspresso nebo výbar u KOKO food, kterou znáte jako Menu domů?



Děti vezměte sebou

Jestli jste doteď váhali tak neváhejte, protože tady budou mít o zábavu postaráno. Vyhřívaný stan nabídnce spoustu workshopů, které zabaví malé i velké. 

První víkend se budou skládat origami jeřábi na stromeček “splněných přání” pro dětský domov. Dále bude tento víkend poprvé představena předvánoční dílna, kde s dětmi zvládnete kompletní přípravu na Vánoce: “Napíšeme společně dopis Ježíškovi, vyrobíme ozdobu na stromeček a nakonec vše zabalíme dovlastnoručně vyzdobeného balicího papíru."

Druhý víkend pak bude čekat pokračování vánoční dílničky a také se můžete těšit na workshop s tvůrci nově vzniklého Národního filmového muzea NaFilM. Kdo z nás by se nechtěl stát nachvíli filmařem?

Vstup je zdarma a k dispozici je i bezbariérový přístup!


Na minulé ročníky se můžete kouknout tady.
Ať nezapomenete přidejte si událost na svém FB.

 Překvapení pro Vás

Mám pro Vás 6 nádherných dárků, které mi pro Vás Dyzajn Market věnoval. A máte se opravdu na co těšit ♥ Příští týden si o ně v podzimně-zimní giveaway můžete napsat ;-)



Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.