Velikonoce s Lush

20. března 2017

Velikonoce. Živě si pamatuju, jak jsem je jako malá neměla ráda. U nás se totiž slavili ve velkém, takže už v 6 ráno dorazili první koledníci. Stoly se prohýbaly pod nánosy jídla a pití a já tiše trpěla.

Jen, co jsem se mohla z domu na Velikonoce odtrhnout, byla jsem nejšťastnější ze všech. Teď s odstupem času se na to dívám už jinak. Pořád uvažuju, jestli i Richardovi ukázat tuhle tradiční část nebo je prostě jen přejít... Už by asi bylo na čase, se rozhodnout. Letos budeme trávit Velikonoce na Moravě, tak se možná i Richard, něčeho tradičního dočká.

Minimálně už viděl jak vypadají Velikonoce podle Lushe. Tentokrát se jejich velikonoční kolekce obzvlášťě povedla. Tolik rozkošností na jednom místě, jen málokdy uvidíte. 


Chick 'n' Mix / koupelová bomba
Koupelová bomba ve tvaru vajíčka. No je něco rozkošnějšího? Dá se rozdělit na tři části, to jsem i původně zamýšlela. Richard se ale rozhodl jinak, a hodil do vany všechny části hned. Obsahuje absolue z tonky a osvěžující bergamotové silice, takže Vám do koupelny přinese i trošku toho jara. 
Voda je po rozpuštění božsky zelená, jak říká Richard - vodníková. Pokud Vám vadí mastnější voda (jako mému muži) tak pozor. Za mě je to perfektní bonus navíc, člověk se pak nemusí ani mazat.

Copak se nám to tu vylíhlo?


Bunch of carrots / znovupoužitelná koupelová pěna

S mrkvičkami si užíváme s Richardem nejvíce srandy. Jsou citrusové a dávají se pod proud vody jako ostatní pěny z Lushe. Zbytek pak prostě dáte jednoduše uschnout a příště jedete znovu. Já jsem velký nadšenec do všeho citrusového, takže jsou pro mě mrkvičky TOP. A když se nad tím tak zamýšlím, ona celá ta kolekce voní po mých milovaných citronech/citrusech.



Flopsy / želé na mytí obličeje

Vrchol letošní rozkošnosti najdete uvnitř téhle krabičky. Na první pohled naprosto nenápadná... Až na Vás ale vyskočí tenhle rozkošný králík, budete na vrcholu blaha. Obsahuje extrakt z mrkviček a mořské řasy. Má krásnou energickou vůni a stačí dát opravdu trošičku. Já si většinou kousek odloupnu, napěním a myju.

 Jen pořád uvažuju nad tím, za jak dlouho želé spotřebuju. Taková obří krabička a jen na mytí obličeje? I roládky mám problém spotřebovat za uvedenou dobu, natož tak obří balení. Napadá mě dát část zamrazit, ale nevím v jakém stavu potom želé bude.



lush velikonoce 2017

Zkoušeli jste něco z velikonoční kolekce? :-)

4 komentáře

  1. Z velikonoční kolekce ještě nic ozkoušeno nemám, ale zajdu hned omrknout! Jinak na Lush nedám dopustit :) Jinak já zrovna nejsem fanynkou Velikonoc, nějak mi tahle tradice nepřirostla k srdci, ale letos se taky chystám vzít svého partnera (Itala) na Moravu během těchto svátků, aby nasál tu pravou atmosféru! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ital na Moravě, to bude zážitek ;-) ♥ Já chodím na italštinu a zrovna dneska jednu mám a to na téma Velikonoce, tak jsem zvědavá jaké jsou tradice tam :-)

      Vymazat
  2. Jarmila Nikodýmová20. března 2017 v 11:55

    Miluju Vaše fotky, opravdu. Nikdo to nedokáže tak nastajlovat jako Vy! I kdyby mě Lush nezajímal, tak ty fotky mě zaujmou vždycky, že si tam snad i něco poprvé koupím. :-) Hezký den. Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarmilo, moc děkuji! Hrozně jste mě potěšila ♥ Vám taky přeju krásný (první jarní:-) den. Andrea

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.