pro děti / Pojďte s námi do koupelny

14. dubna 2017

První článek z balkónu... Och! Ještě jsme nezahájili jarní "balkónovou sezónu". Chci si na něj nasadit bylinky a uvažujeme, že tam necháme položit dřevěnou podlahu. Rozhodně by to bylo hezčí než dlažba, která mi připadá hrozně chladná. Po delší době jsem taky konečně zpracovala všechny fotky a připravila si je na články, které jsem už dlouho plánovala. A jedním z nich jsou i Richardovi oblíbenci v koupelně.


Jednou z věcí, bez kterých by už jistě nemohl být je barevná voda. Prvně jsem mu koupila modré tabletky, pak červené a teď si "ujíždí" i na Lushi. S barevnou vodou si děti užijou spousty legrace. O vanu se bát nemusít, barva jde krásně spláchnout (jak z vany tak i z dětí). Jen dávejte pozor, aby děti při házení do vody, tabletu dlouho nedrželi v ruce. Pak by ta barva šla trošku obtížnějí z prstíků smýt ;-).
Tablety jsou z DM (cena kolem 40,-Kč)



O růžovou vodu se u nás stará slečna mrkvička z velikonoční kolekce od Lushe. Mrkvička je prioritně pěna, takže je prvně Richard nadšený z barvy a pak z pěny. A kdyby Vás zajímalo jak rychle se spotřebují - Mrvičky jsou v "balení" tři, my máme zatím spotřebovanou půlku první a to asi po 7 koupelích.



Další krasavec z velikonoční kolekce bylo 3-dílné vajíčko. Původně jsem ho chtěla rozdělit, Richard ho tam ale nakonec hodil celé. Modrá společně s oranžovou mu vykouzlili zelenou vodu. Zatím se dá koupit tady.



Maluje všude a pořád. Takže i ve vaně. Pastelky jsou od Munchkin, a i přes vyšší cenu (oproti jiným značkám) jsme zatím jiné nezkoušeli. První Richard dostal na narozeniny, druhé jsme mu koupili před nedávnem. Vydrží toho hodně a dají se z vany perfektně smýt. To mě ze začátku trošku děsilo, ale jde to opravdu krásně dolů. Co se týče barevnosti, jsou krásně syté, takže na ně není potřeba tlačit. Pokud máte tip na jiné pastelky, budu moc ráda za doporučení.







Hračky ve vaně už u nás skoro nefrčí. Když už si na ně vzpomene, má nejraději mašinku Tomáše, konvičku, kelímky z Ikee a pár aut, ze kterýma pořádá vodní závody. Mašinka po natažení vydává zvuk a plave na vodě.




Co se týče kosmetiky máme jasno. Hipp a jeho nová zvířatková kolekce si u nás našli místo okamžitě. Richard si díky jeho lásce ke zvířatům zamiloval všechny nové členy smečky. Lachtan s kačenkou se stali jeho miláčci v koupelně, želvičku má pak u postele, kde se sní pravidelně maže. Rozepíšu se o nich více v dalším článku, protože jsme si při focení užili hodně legrace a bylo by škoda Vám to neukázat :-)

Nebudu skrývat, že i mě ten nápadl nadchl. Vlastně si říkám, proč už to někdo nevymyslel dříve? Už ho máte taky nějaké zvířatko doma?


Každodenní legrace v koupelně


Kámoška želva



2 komentáře

  1. Tabletky taky milujeme. Nezkouseli jste tu praskaci koupel?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušeli jsme taky z DM od stejné značky a nic moc :(

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.