dětský pokojíček / Tady bydlí Richard ♥

17. května 2017

Ani nemůžu uvěřit tomu, že to brzo bude rok co jsme se přestěhovali. Měli jsme hodně plánů co stihneme, kdy to stihneme, ale víte jak to chodí, ono se to vždycky tak úplně nepovede.

Prioritu jsme měli hlavně v Richardově pokoji, to bylo pro nás to nejdůležitější. Aby měl kde tvořit, měl správné zázemí a tu svoji správnou "skrýš". Dětský pokojíček jsem ze začátku ladila do bílé/šedé/ a černé barvy. Až před cca měsícem jsem se rozhodla mu přidat další barvu, a to mint. Líbila se mi už dlouho, ale přiznám se, že jsem si nebyla jistá, jestli to zvládnu správně nakombinovat. Chtěla jsem, aby to dále působilo harmonicky a zůstala v tom ta "jemnost". 

Richardův pokoj není moc velký, i tak se nám, ale podařilo do něj dostat vše co potřebuje. A vlastně i něco navíc. Třeba jeho oblíbený domeček (to je mimochodem nejčtenější článek na blogu :-) a nově taky rostoucí psací stůl. Ke stolu jsme mu pořídili rostoucí židličku, kterou má i u jídelního stolu. Nad tou jsem dlouho váhala, ale byla to rozhodně jedna z nejlepších investic vůbec. Richard si jí okamžitě zamiloval, navíc má nosnost 100 kg, takže jí můžou využít všichni členové domácnosti.

Jediné co mě mrzí, že jsme rovnou nekoupili velkou postel. Ta co vidíte na fotce je jen "160". Z dlouhodobějšího hlediska jsme udělali chybu, i vzhledem k pořizovací ceně matrace, na které jsme nešetřili. Zatím jsme se dohodli, že mu jí ještě nějakou chvíli necháme a pak jí převezeme na chalupu. Domů mu pak koupíme klasickou postel, kterou můžou případně využít na přespání i návštěvy.

*******

Popisky, odkud věci jsou, najdete pod poslední fotkou. Pokud Vás zajímá něco, co není uvedeno, napište mi, moc ráda Vám odpovím :-)





















skandinávský dětský pokoj

postýlka / Ikea, povlečení mráčky / Prodeti.cz, dřevěné oči/ Fler,  židle / JITRO, deka hvězdičky/ Kaufland, liška/ Fler, povlečení na malý polštářek / Fler, koberec / HM, rostoucí stůl /  Ikea, dózy na pastelky / Ikea, dóza s očkama / Já , mráček tabule / Tigermráčky nálepky / Dekorta, lightbox / Mylittlewall, abeceda / Dekortadřevěné R / Tiger, látkové písmo / Fler, polštářek panda / Černa na bílém, pohlednice panda / Nordic Day

domeček / Lucky , hvězdička a girlanda / SEW4HOME



*******

Pokud nás s Richardem sledujete a máte náš blog rádi, budeme rádi za Váš hlas. Hlasovat můžete na www.mamablogroku.cz, kde nás najdete v kategorii Lifestyle. Každý den navíc hlasující vyhrávají zajímavé ceny.


Hlasovat můžete jednou denně až do Dne děti 1.6.2017. Děkujeme za Váš čas .


12 komentářů

  1. Je to krásné, myslím, že se to povedlo, že to zůstalo jemné a harmonické ;) Už dlouho uvažuju nad girlandou ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Je to taková tenká hranice ;) Hanka bude o víkendu na Le Marketu, ale nevím jestli tam budou i girlandy ;)

      Vymazat
  2. Jéé Riki má krásný království! To se to musí lumpačit a odpočívat:)


    www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, máte to krásne. Nemáte odkaz na ty ocka nad postýlkou? Nemohu je nikde najít :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ♥ Hledala jsem je, a na Fleru už je prodejce nemá. Ale našla jsem je ještě jinde, pošlete mi email, pošlu odkaz ;). Andrea

      Vymazat
  4. Dobrý den, mohu prosím odkaz na ty oči? Nemohu je nikde sehnat :-(
    Máte to nádherné �� Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥ Hledala jsem je, a na Fleru už je prodejce nemá. Ale našla jsem je ještě jinde, pošlete mi email, pošlu odkaz ;). Andrea

      Vymazat
  5. dobry dob, zajima me ten koberec. neklouze? dekuji

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, musím říct, moc hezky zařízený dětský pokojíček. Nedávno jsme zařizovali pro miminko pokojíček. Postýlka pořídila babička. Vše ostatní jsme my z manželem. Ještě bychom potřebovali koupit do postýlky dětskou deku s polštářkem. Tu jsem našla na těchto webových stránkách. Překrásný den.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.