moje vlasy / letní edice Alterna - Bamboo Beach

2. července 2017

Vlasy... Takové to moje never ending story. Baví Vás to ještě vůbec? 

Troufám si říct, že mám produkty na vlasy poměrně zmáknuté. Ráda zkouším novinky, často se ale vracím ke svým oblíbeným produktům. Na pomyslném prvním místě se u mě drží značka Kérastase.  Ač jsem několikrát vyzkoušela jiné značky (a nebylo jich málo) vždycky jsem se vrátila zpět. Tak nějak za ní pořád kopu a často jí i obhajuju. Ale o tom zase někdy jindy...

Tentokrát tady ale mám jednu limitovanou letní edici od Alterny, kterou budete chtít používat celoročně. A hodí se Vám právě teď, než si zabalíte kufr na dovolenou!


Všechny 4 produkty mají nové složení, které je ideální na ochranu vlasového vlákna v letních měsících. A i když se nechystáte k moři (tak jako my) je potřeba vlasy před sluncem a chlórem chránit i tady u nás.

Celá řada obsahuje výživné mléko z tahitských kokosů, které naprosto božsky voní (TO MUSÍTE VYZKOUŠET). Společnost mu ještě dělá brazilské mango. Takže, kokos mango = opravdu dokonalá kombinace.

Asi víte, že nejsem typ člověka, který vyhledává vyloženě "voňavé" produkty. Mám ráda přírodní vůně, nic nenuceného. U vlasů to mám, ale trošku jinak. A tohle je tedy trefa do černého!

A ještě něco - všechny produkty jsou navíc bez parebenů, sulfátů a ftalátů, což je oproti "nabušenému" Kérastasu zase trošku změna.


Tvarující uhlazující sprej (KOUPÍTE ZDE)

Limitovaná edice nezatěžujícího tvarujícího spreje, který vytváří vzhled „právě-jsem-se-vrátila-z-pláže“! 

Tohle jsem si s dovolením okopírovala - ten slogan se mi totiž hrozně líbí. Já ho teda na plážové vlny nepoužívám, nemám totiž na sobě ráda vlnité vlasy. Žehlím si je denně a když se mi lehce zvlní, cítím to jako velké zlo. 


Zatím jsem ho tedy používala spíše na uhlazení po žehlení, protože má i lehké fixační vlastnosti. Ale možná teď v létě, v období bazénu se trošku vyhecuju a udělám si i ty vlny ;-).

Každopádně voní naprosto božsky, můžete ho používat na suché i vlhké vlasy. Stačí jen nastříkat a poté vytvarovat prsty. Mě láká spíše varianta, kdy si vlasy ještě zapletete a poté vyfénujete. To by mohlo vytvořit takové ty hezké "volné" vlny.


Tvarující sprej pro efekt plážových vln (KOUPÍTE ZDE)

Můj největší favorit ♥. Po žehlení nastříkám na vlasy, které okamžitě uhladí a ještě se k tomu lesknou. Konzistence je jakoby "suchá", takže po něm vlasy nezůstanou vlhké, ale zároveň vlasy neslepí (jako třeba lak na vlasy). Což mě hrozně baví! 

Je speciálně vytvořen s UVA/UVB filtry pro pomoc při boji s ničivými efekty slunce, bazénu a slané mořské vody. A zase ta vůně... brazilské mango a kokosové mléko. Dokonalost veliká!


Balzám pro vytvoření textury (KOUPÍTE ZDE)

Balzám v tubě, který podporuje přirozenou texturu vlasů, pomáhá vytvářet a fixovat vlny. Navíc pomáhá zachovávat barvu vlasů a pomáhá taky proti krepatění. 

Jednoduše jej nanesete do ručníkem vysušených vlasů dokončete účes pomocí namotáváním vlasů na prsty. A nebo je prostě jen promačkejte a nechte uschnout jen tak, na volno.


1-Minutová vlasová maska (KOUPÍTE ZDE)

Na masce kromě její vůně miluju to, že je na jednu minutu. To se hodí hlavně na cestování, protože kdo by chtěl na dovolené trávit čas s maskou na hlavě (já teda ne). Takže je to vlastně taková skvělá voňavá rychlovka. 

Je skvělá na vysušené a nepoddajné vlasy. Já jí používám i doma, namísto kondicionéru. Balení v tubě je tak akorát, takže se Vám do kufru v pohodě vleze.

UVA/UVB ochrana a obsah bez silikonů, ftalátů a parabenů samozřejmostí. 



Značku Alterna zakoupíte exkluzivně na stránkách e-shopu Salon Professional. Dávejte si prosím pozor, kde si produkty od této značky kupujete. Tento e-shop je jediným oficiálním distributorem Alterny pro ČR a SK.

A co Vy? Máte nějakou zkušenost s touto značkou? 

6 komentářů

  1. Vypadá moc krásně. Škoda, že nemají i šampon z té stejné edice. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Kamilo. :) Myslím, že je fajn to doplnit péči z bambusové řady, mám na lesk a je super ;)

      Vymazat
  2. Alternu používám už dlouho, ale o téhle řadě jsem nevěděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsi s Alternou spokojená. A jakou řadu? :) A.

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.