cestujeme / magnety Tiger Tribe pro kluky i holky

1. srpna 2017

Většinu prázdnin tráví Richard na cestách. Ať už jsme ve vlaku nebo v autě, není lehké ho na těch pár hodin zabavit. O víkendu jel na prázdniny k našim a v autě v zácpě strávili 6 nekonečných hodin. 

Čím ho zaručeně vždycky zabavím jsou magnety v kufříku (které už jste mohli vidět i v článku o cestování). Jelikož mi od Vás přišlo hodně dotazů, ráda Vám magnety popíšu a představím blíže. Tentokrát navíc i v "holčičí" verzi. 

magnety tiger tribe

magnety tiger tribe


V kufříku najdete 30 magnetů ze kterých můžete dle přiložených předloh poskládat 20 obrázků. Pro kluky si můžete vybrat dopravní prostředky, pro holčičky pak tajnou zahradu

Magnety jsou krásně barevné, měkké a perfektně drží. Velký plus mají za mě i přiložené šablony, které jsou spojené kroužkem (můžete vidět i na fotce). Díky téhle vychytávce se šablony neztratí a děti v nich můžu velmi lehce listovat.



Obrázky jsou pro děti atraktivní. V klučičí verzi najdete náklaďák, vrtulník i ponorku. U holčičí pak kytičky, motýlky a jiné roztomilé obrázky, které evokují zahradu. A pokud by je skládání podle šablon přeci jen přestalo bavit, můžete si vytvořit i své vlastní kreativní obrázky. 


magnety tiger tribe


Skvělou vychytávkou je i balení, které toho zvládne opravdu hodně. Richard kufřík tahá prakticky pořád a stále vše drží přesně tak jak má. Díky velikosti se navíc dětem v pohodě vleze i do batůžku

Já jsem Richardovi do kufříku přidala i magnety zvířat, takže si pak ve vlaku může postavit i celou farmu.


Magnety se při prvním používání vytlačí, zbytek pak můžete zahodit, nebo z nich vystříhat další. Já jsem je Rikimu nechala, protože je s oblibou dává nazpět. 




magnety tiger tribe

Co se týče obtížnosti a doporučeného věku, volila bych 3+. Menší děti si můžou s magnety jen tak hrát a skládat je vedle sebe. Od těch 3 už pak krásně zvládnou i šablony. Ale jak už to chodí, je to spíše k posouzení nás rodičů, co děti dokážou zvládnout ;-).

magnety tiger tribe

Magnety Secret Garden (pro holky) koupíte ZDE
Magnety Things That Go
(pro kluky) koupíte ZDE

Mrkněte se i na ostatní kreativní hračky od značky Tiger Tribe TADY

**********

Nezapomeňte, že na blogu běží soutěž o nejroztomilejší ponožky We are Ferdinand - TADY


4 komentáře

  1. Krása, niečo také podobné ešte niekde mám založené. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, je to opravdu perfektní na doma i na cesty :)

      Vymazat
  2. Jsou naprosto boží! Brzy poletíme letadlem, určitě by se to malé taky líbilo.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.