REPORT / PODZIMNÍ DYZAJN MARKET

1. října 2017

Máváme Vám s Richardem z pod peřiny po návratu z chalupy. Angína už je pryč a tak ho zítra čeká po 2 týdnech školka a mě plno pracovních schůzek. Minulý víkend byl Dyzajn market a já Vám chci poděkovat, že jste se za mnou zastavili. Jste prostě skvělí a já si toho hrozně moc vážím! 

Není hezčí pocit než vědět, že Vás blog baví. Vždycky mě něčím překvapíte, třeba tím, že když se ptáte na Richarda, víte že mu říkám Riki... Pro někoho možná detail, pro mě však jasné znamení toho, že ten blog nebo instagram prostě vážně musíte sledovat. O mě toho vlastně moc nevíte, jsem taková paní "Colombová", ale slibuju, že v jednom připravovaném projektu se odhalím trošku více i já :-).

Na podzimní Dyzajn marketu jste krom 180 tvůrců, módních návrhářů a autorů mohli naštívit i zajímavé workshopy. Já si zkusila krasopsaní, které mi teda moc nešlo (ale budu to trénovat :-). Na workshopu šití s "Co budu dneska šít" jsem celkově zjistila, že tyhle ruční práce nejsou nic pro mě. Nakonec jsem ho teda ušila, ale asi to už vícekrát zkoušet nebudu. 

Posledním pak bylo malování na porcelán, já a malování... Možná bych k tomu mohla spíše pustit Richarda, dopadlo by to nejspíše podstatně líp :-). Mrzí mě, že jsem už nestihla workshop na výrobu přírodní kosmetiky, který vypadal moc fajn.


A co mě krom workshopů tentokrát zaujalo? 

(Na konkrétního tvůrce se dostanete klikem na fotku. Pokud nejsou označení a víte o koho jde, pište. Budu moc ráda.)









































































Něco málo z workshopu


WORSKHOP KRASOPSANÍ 






WORKSHOP VÝROBY PŘÍRODNÍ KOSMETIKY


¨



WORSHOP - NAFILM



WORKSHOP - CO BUDU DNESKA ŠÍT?

WORKSHOP MALOVÁNÍ NA PORCELÁN



Jak se Vám podzimní Dyzajn market líbil? 



Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.