KOSMETIKA AUSTRALIAN BODYCARE & MOJE PRVNÍ YOUTUBE VIDEO

3. listopadu 2017

 Když jsem byla malá měli jsme doma takovou tradici. Vařili jsme si čaj do termosky. Takové té klasické, ze které se pak přímo čepovalo do hrníčku. Mamka nám vařila ten klasický černý čaj se štávou a cukrem a my jsme se po něm s bráchou mohli utlouct. 

Myslím, že mi bylo kolem 15, když se mamka při mytí termosky popálila vařící voudou. Měla tehdy hrozně velké puchýře na celé ruce. No a tehdy jí někdo poradil olejíček od Australian Bodycare. Olejíček jí hrozně pomohl, dneska by jste nepoznali, že nějakou spáleninu měla. Po x letech (no dobře po 15 :-) jsem měla možnost vyzkoušet i jejich další produkty (ano, oni nemají jen olejíček). Ona totiž tahle značka má celou řadu pečující kosmetiky a dokonce i vlasovku. 

A jaké jsou moje oblíbené produkty?




Tea Tree olejíček (KOUPÍTE ZDE)

Tea tree olejíček jsem nakousla už na začátku článku. Hlavně díky němu jsem se rozhodla, že kosmetiku vyzkouším. Olejíček je skvělý jako přírodní desinfekce. Popáleniny jsme naštěstí zatím nemuseli řešit, ale je to taková ta jistota po které můžete vždycky šáhnout. U nás zatím našel uplatnění jako desinfekce při pořezání nebo když se mi vytvoří nechtěný pupínek. Rikimu ho dávám do šamponu, protože je skvělý jako prevence proti vším. 

Můžete ho používat taky na ošetření vyrážek, akné, drobných řezných ranek a odřenin, štípnutí hmyzem, záněty a poranění v ústní dutině, aftů nebo oparů. Je vhodný k ošetření nehtových a kožních plísní a drobných popálenin a je vhodný také k masážím a aromaterapii. Je skvělý i jako přírodní repelent, což u nás doma frčí (vždyť víte, jak Richard trpí na jakékoliv štípnutí).



Dlouho jsem používala deodorant od mojí oblíbené Weledy. A protože mi došel, ráda jsem sáhla po tom od Australian Bodycare. Na první pohled má sice trošku netradiční balení v tubě, používání je ale už klasicky kuličkové. Je vhodný i na citlivou pleť a vydrží s přehledem celý den. Výhodou je, že ho můžete používat i po holení, protože zklidňuje pokožku. Má lehkou parfemaci po tea tree, která není ale nijak zatěžující. Deodorant po nanesení poměrně rychle zasychá, takže nemusíte chodit po bytě s rukama nahoře :-D.





Femigel je skvělý pokud Vás trápí drobné gynekologické potíže nebo jako prevence před a po návštěvě bazénu, fitka nebo sauny. Zase má trošiličku netradiční balení - uvnitř jsou totiž malé tubičky po 5 ml. To vidím jako velkou výhodu právě na cestování nebo už do zmiňované sprchy po bazénu nebo fitku. 

Obsahuje přírodní antiseptický olej tea tree v optimální a osvědčené 2,7% koncentraci. Olej tea tree díky svým antiseptickým schopnostem omezuje výskyt bakterií, plísní a kvasinek a zároveň podporuje přirozené intimní prostředí.



Čistící gel na obličej (KOUPÍTE ZDE)
Čistící mléko na obličej (KOUPÍTE ZDE)


Pořád jsem se ještě ve svých 30-ti letech nenaučila odličovat. Nebo lépe řečeno odličovat správně. Nejčastěji tak pořád používám čistící gel, kterým si prostě a jednoduše odlíčím celý obličej. Na dočištění pak používám čistící mléko. Gelem se tedy odlíčím ještě ve sprše (i oči - já vím, no) a pak si do vlhké pleti vmasíruju mléko, kterým pak odstraním zbytky make-upu a dočistím. 

Nakonec pleť ještě opláchnu vodou a namažu krémem. Pokud máte strach jako já, že produkty budou štípat v očích, nemusíte. Jsou hodně šetrné a vhodné právě i na citlivou pleť.

Výživný krém na obličej (KOUPÍTE ZDE)

Výživný hydratační pleťový krém s přírodním olejem Tea tree, Aloe vera a vitaminy A a E. Můžete ho používat ráno i večer, protože je vážně hodně lehký. Pod make-up je ideální, protože se rychle vstřebá. Je vhodný i na suchou pleť a i jako zbytek kosmetiky od téhle značky je bez konzervačních látek.

Věděli jste, že se olejíčky mají nanášet na vlhkou pleť? (pro mě to byla třeba absolutní novinka)


Pokud by jste kosmetiku rádi vyzkoušeli mám pro Vás tip. Na Slevomatu mají právě zvýhodněné balíčky tak se určitě podívejte. 


A ještě něco, najdete tam i mě, takže paní Columbová je nadobro odhalena!

3,2,1 KUK


2 komentáře

  1. Olejíček používáme už taky hrozně dlouho a jsme moc spokojeni. A krásné fotky jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.