Nákupní novinky - nejroztomilejší deštník, skandinávské doplňky a Váš oblíbený batoh

19. listopadu 2017

Na začátku Vám chci a musím poděkovat. Ano, teď to ode mě uslyšíte častěji než obvykle. A víte proč? Protože jste vážně skvělí! Náš "Obrácený adventní kalendář"(ano, NÁŠ, bez Vás by totiž nebylo nic) už naplno běží. Někteří z Vás mi dokonce psali, že už tam byli? Vy jste prostě neskuteční ❤️. 

Kdo o něm ještě náhodou nečetl, může se podívat tady. Budu moc ráda, když se přidáte a pomůžete nám vykouzlit ty nejhezčí Vánoce. A protože jsem Vás poslední měsice zásobovala novinkami hlavně na instagramu, rozhodla jsem se je konečně ukázat i tady. Přece jenom se tady o nich můžu trošku více rozepsat. Většinu věcí už mám doma delší dobu, takže je na čase je pořádně zrecenzovat. 

Pravdou ale je, že v poslední době nakupuju minimálně. V hlavě mi pořád běží moje únorová dovolená a pomyslná nákupní stopka. Mojí oblíbenou větu - "Musím šetřit", se tak snažím opakovat při každém zabroušení na moje oblíbené e-shopy. 

A čemu jsem neodolala?



Coco Chanel - ilustrovaný svět módní ikony (KOUPÍTE ZDE)

Ta je krásná, že jo? Původně jsem si říkala, že jí budu používat jako dekoraci, ale už jsem jí stihla i přečíst. Zatím jí mám položenou ledabyle na polici v ložnici, ale líbí se mi styling pod vázou na konferenčním stole. Knížka je opravdu nádherně ilustrovaná velmi uznávanou kreslířkou Megan Hess a má 208 stran. Dle mého i nádherný dárek pro milovnice módy.


Na obláčku ❤️ (KOUPÍTE ZDE)

Snahu o používání peřiny jsme v Richardově případě už vzdali. Neměl jí rád jako malý a dodneška se raději přikrývá dekou. Dlouho jsem hledala tu pravou, až jsem si vzpoměla na značku Lodger, a jejich krásné osušky a spací pytle. A když na mě vykoukla tahle s mráčkama bylo jasno ❤️. Deka je ze 100% bavlněné pleteniny a je oboustranná. My jí používáme jen do postele nebo domečku, dokážu si jí ale představit i do kočárku. Pro Richarda má navíc ideální velikost - 100 x 150 cm.

A když jsme u toho spinkání mám pro Vás ještě jeden tip na možná vánoční dárek (nevím jak by Anička stíhala). Toho božího jelínka už znáte z Instagramu a já se nad ním dodnes rozjímám. Anička šije nádherné panenky a hračky a ušije Vám i na Vaše přání. A jak to bylo u nás? Já jsem jí napsala, že bych chtěla jelínka a jaké máme doma barvy. A ona mi poslala tohle? ❤️Když jsem ho pak viděla naživo byla jsem ještě více dojatá. Nádherné a originální zpracování - vidíte ten svetřík a podkolenka? (ŤUŤU) Ještě jednou děkuji a vy se k ní určitě podívejte! TADY

JELÍNEK - TANKANNATOYS, DEKA - PRODĚTI, POLŠTÁŘE - FLER, PANDA -  H&M

Richardovo královstí ❤️ (KOUPÍTE ZDE)

Dneska do Richardova pokojíčku nakoukneme víckrát než jsem si myslela. Nejnovějším přírustkem je pokladnička Tučňák. Pokladnička je vyrobena z plastu a je hodně prostorná. Dá se velmi snadno otevřít a díky tomu, že je vyrobená z plastu je hodně lehká. Richard je navíc letos ve školce ve třídě tučňáků, takže si dokáže představit jeho nadšení. 

Víte, že jsem nedávno do pokojíčku přidala mint barvu. Je to pro mě pořád tak trošku oříšek, tak se to snažím dohánět aspoň na doplňcích. Pandičky, které už znáte z minulého článku jsem tentokrát doplnila dvěmi roztomilými kalíšky. Ty jsou samozřejmě primárně určené k pití, takže se trošku stydím, že u nás slouží jen jako dekorace. Richard ale miluje svůj hrníček s pandičkou, takže si budu muset počkat až ho omrzí. 

POLIČKY - JYSK, KALÍŠKY - BELLA ROSE, POHLEDY - BELLA ROSE, POKLADNIČKA - BELLA ROSE, DŘEVĚNÉ  A LÁTKOVÉ R - FLER

Dejte si pauzu! (KOUPÍTE ZDE)

Asi sami uznáte, že je potřeba si dát občas pauzu. Protože každý z nás je "Dyzajnér své vlastní katastory". Hrníčku máme doma opravdu hodně, ale asi sami uznáte, že tyhle dva krasavce, navíc s naprosto trefnými nápisy, jsem prostě musela mít. Porcelánový hrníček Pause je bez ouška a je skvělý na presso nebo na malý dezertíček. 

Dyzajnér je naopak plecháček a má dostatečnou velikost i na pořádné kafe s mlíkem. A nebo čaj, a nebo větší dezert? (ALE O TOM ANI MUK...! 😉). No a oba jsou naprosto dokonale fotogenické, to je takový malý bonus na závěr. 



Nejroztomilejší deštník je tady (KOUPÍTE ZDE)


Richardovo čekání na déšt. Richard dostal nový deštník, pejskovej. Jediné co ho poslední dva týdny, každé ráno zajímalo bylo, jestli venku prší “Maminko, podívej se, jestli venku prší!” (ach, ty dětské starosti). Tak dneska se konečně dočkal. 

Tak nějak začal náš příběh s deštníkem... Rohodovala jsem se mezi pandou a pejskem, nakonec jsem mu vybrala pejska (ať nemá přepandováno). Deštník je vymakaný do každého detailu. Nechybí na něm ouška nebo zapínání ve tvaru kostičky, vše navíc v 3D. Rukojeť ja maličká, takže se krásně vleze do malé dětské dlaně. Deštník je navíc bez BPA a ftalátů. Dneska jsem si navíc všimla, že k němu mají i pláštěnku, to by byla dokonalá kombinace.


Jelen, kam se podíváš (KOUPÍTE ZDE)

Nový počítač si žádá nový obal. A nějaký hodně stylový. Na míru mi ho ušila Alice, která tvoří pod značkou Madmax. O tom, že na něm bude jelen bylo dopředu jasno, i když má i další boží zvířata, jako je třeba lenochod, surikata nebo oblíbení ptáčci. Podšívku si vyberete ze vzorníku sami, já jsem zvolila jemný béžový puntík. Vnější část je z režného plátna, obrázek je pak vytvořený sítotiskem.

Perfektní zpracování mě nadchlo tolik, že jsme batůžek s ptáčkama objednali i k narozeninám nejlepší kamarádky. A pokud si vše chcete omrknout na živo, stavte se na Dyzajn market, Alice tam totiž určitě bude. 


Nejkrásnější batoh (KOUPÍTE ZDE)

Tak to je ON ❤️ Seznamte se s nejvíc božím batohem. Pamatujete, jak jsem Vám psala, že mě chytl za srdce? Nakonec jsem teda místo modré vybrala šedý. Já jsem úplně totálně "in love". A to mi jako věřte, že ve skutečnosti vypadá ještě líp. Ale vy to vlastně víte, protože už ho některé z Vás máte doma. Seženete ho v Dyzajnoffu, kde mají ještě oranžový, khaki a ještě další barvy. 

No a když budou Richarda bolet nožičky už vím, kam ho zabalím 😂


Co Vás nejvíce zaujalo? Batůžek, obal nebo hrníčky? Dejte mi vědět ❤️


..........................................

fotím na Nikon D5600 a objektiv AF-S 35mm/1.8 a AF-S 50mm/1.8




10 komentářů

  1. Všechno je nádherné a ty fotky jsou jako obvykle dokonalé! ❤️Já jsem jedna z těch co má batůžek doma, moc děkuju. Je vážně perfektní :) Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! ❤️Jé, tak to jste Vy? Jsem moc ráda, že jste spokojená! A.

      Vymazat
  2. Boží věcičky!!! <3

    http://www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou, chtěla jsem je původně rozdělit do dvou článků, ale nemohla jsem si vybrat :)

      Vymazat
  3. Jedna hezčí než druhá! Ale já miluju ty hrníčky

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně mě nejvíc zaujal batůžek, ten je prostě dokonalý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, on opravdu zaujme každého, je to prostě srdcovka ❤️

      Vymazat
  5. Nádherné fotky! <3 Severský styl miluju a překvapilo mě, že ty poličky jsou z Jysku :) Něco podobného taky budeme chtít do pokojíčku :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! ❤️ Poličky jsou parádní, kupovala jsem je i do práce :)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.