pro děti / Tipy na adventní kalendáře

12. listopadu 2017

Tak přátelé, už jen 17 dní a máme tady začátek adventu. Přiznám se, že my ještě nemáme ani věnec, ani kalendář. A když jsem pro Vás hledala všechny ty krásné tipy, už popravdě ani nevím, který z nich si vybrat :-).

Na začátek Vám ukážu náš kalendář z minulého roku (více tady). Sáčky a čísla jsou z Tchiba, zbytek je recyklace. Sáčky jsou poměrně velké, takže se do nich vlezlo spousta věcí. 

A čím budu kalendář plnit? (stejně jako loni). Lego (koupila jsem celé lego a rozdělila), mini puzzle, zvířátka od Schleich, razítka, nálepky, různé úkoly, omalovánky, voskovky a samozřejmě i nějaké mlsky (asi mini gumové bombóny, kidner vajíčko apod.)


Čím plníte adventní kalendáře Vy?






Knížku Pohádky z lesa jsem Vám už ukazovala minulý rok. Mrkněte se tady. Koupit jí pak můžete tady. 





INSPIRACE

(po kliknutí na obrázek se dostanete na stránky daného kalendáře)


























Tak co, který bude ten Váš? 


......................................














6 komentářů

  1. Jéé ty vypadají krásně, super nápady! My letos ještě nekalendářujeme, ale na přes rok taky něco originálního zkusím vymyslet:-).

    Měj se krásně!
    ByGabra

    http://www.bygabra.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já letos také přítelovi vyrábím adventní kalendář. Dašla jsem na to sadu v kiku a plním to sušeným ovocem, oříšky, praženými oříšky a mandlemi v čokoládě, protože tyhle kokina má přítel moc rád. Vůbec o tom netuší a jsem zvědavá, co na to řekne :) Až ho dostane, také mám v plánu napsat o tom článek na blog :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní naprosto skvěle! Já myslím, že bude nadšený ❤️

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.