REPORT| JAKÝ BYL KVĚTNOVÝ DYZAJN MARKET?

29. května 2018


Dyzajn market pro mě není jen market, je to místo setkání, místo, na kterém se potkáte se skvělými lidmi, kteří si plní svoje sny. Tentokrát jsem si plánovala, že na něm strávím jen jeden den... No jak myslíte, že to dopadlo? 

V sobotu jsem nenafotila téměř nic, než jsem se totiž se všemi pozdravila, dala kafe, drink, jídlo, tak bylo 7... a pak jsme ještě s Janičkou pokračovali dál, takže jsem domů dorazila až v 10, no možná trošku pozdějc. Bylo to prostě boží, a já mám všeobečně velký problém tam neutratit celou svoji výplatu. Tak a teď už jdeme na ty fotky... Nemohla jsem si vybrat, tak se omlouvám, ale je to prostě nálož, ostatně jako obvykle, že? 

A kdo z vás to ještě neví, já jsem si taky jeden sen splnila. Jmenuje se Mama Pocket a jsou to ty nejkrásnější plenky, osušky a bodýčka široko daleko. Mají na sobě totiž designy českých ilustrátorů a jsou prostě dokonalé. No přesvědčte se sami, budu mít radost ❤️

(Na konkrétního tvůrce se dostanete klikem na fotku. Pokud nejsou označení a víte o koho jde, pište. Budu moc ráda.)



Byli jste a co jste si pořídili? A pozor, už běží přihláška na další Dyzajn market, jestli znáte dyzajnéra, kterého by jste tam chtěli, dejte mu vědět 👌🏻!


Okomentovat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.