KOUZLÍME | POJĎTE S NÁMI DO MUZEU ILUZÍ

1. července 2018


V minulém článku jsem vám už naznačila jaké jsou naše plány na prázdniny. A jedním z nich je i co nejvíce zážitků. Protože, zážitky, ty nám přece nikdo nevezme. Richard je navíc nejvděčnější dítě jaké znám, a všechny nové věci naprosto miluje. 

A tak vás tentokrát sebou vezmeme do Muzea Iluzí, kde jsme si s Richardem vyzkoušeli i premiéru natáčení videa pro Slevomat 🙂 A tak toho textu tentokrát nebude tolik, protože všechno důležité se dozvíte právě v něm.

MRKNĚTE SE NA VIDEO


Mikina: BeBirdie, Boty: Toms - Urbanlux, Kalhoty: Brumla

COPAK TO MĚL GANDALF ZA ŽIDLI? 

Přímo v centru, naproti orloje, najdete místo, kde se to iluzemi a triky jenom hemží. My jsme se tam tentokrát vydali rovnou s kamerou, a i když jsem ze začátku měla obavy, byl to velký zážitek. Nejvíce jsme si zařádili na židli a kdo viděl Pána Prstenů, bude už přesně vědět o co jde. Z určitého pohledu totiž vidíte realitu (židle je vlastně rozdělená), když se ale postavíte na to správné místo vidíte dokonalou iluzi 😉

MŮŽETE MLUVIT, SMÁT SE I KŘIČET... TOHLE NENÍ OBYČEJNÉ MUZEUM!

Na všechno můžete sahat, všechno si můžete fotit... to je dokonalé místo i pro malé průzkumníky! Richard všechno prozkoumal, všude vlezl, běhal a smál se na celé muzeum. A s průvodcem, který se o nás celou dobu staral si užil spoustu srandy 😊 Já jsem si neodpustila fotku u křídel, kde jinde toho mého andlílka taky vyfotit, že jo? 


BEZBARIÉROVÝ VSTUP A DĚTI DO 6 LET ZDARMA

Pokud vás trápí, že se na spoustu míst nedostanete s kočárkem, tady se nemusít bát. Přístup do muzea je totiž bezbariérový a zaměstnanci vám moc rádi se vším pomůžou. A když vás budou provázet, "nastaví" vás i na fotku a pak vás i vyfotí. A to se všude jen tak nevidí 😉 A pozor! Do muzea mají děti do 6 let vstup zdarma.

Já bych dala velké plus i stoličkám, které jsou u každé "atrakce", ony je totiž ne vždy potřebují jen děti, ehm... 😅

VÍCE TAKOVÝCH DNÍ

Více takových krásný dní... Tak bych shrnula celý náš den. Těšíme se až se muzeum rozšíří o další patro a vyrazíme tam i s Patrikem. My jsme po prohlídce vyrazili za odměnu ještě na pizzu a do Lushe, kde si Riki vybral věci do koupelny (znáte všechny ty jejich pěny, želé a mýdla, ne?)

A teď už jen 2 focení a pak huráá prázdniny, hory, bazén, kamarádi a dlouhé večery venku ❤️







1 komentář

  1. Super tam už se nějakou chvíli chystáme, tak moc díky za recenzi, ještě jsme v žádném muzeu iluzí nebyli a to jich je po ČR čím dál víc. A to že mají děti do 6let vstup zdarma je bonus a ještě když se tam dá jet pohodlné s kočárkem. Jelikož nedávno jsme si pořizovali nový kočárek tady tak ho můžeme jet odzkoušet na parádní výlet.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.