NEW IN

11. října 2012

O víkendu jsme byli nakupovat. Přijela jsem až  jíhu Moravy, abych viděla Andy a abychom zašly něco pokoupit. Začaly jsme v centru, šly do Palladia a skončili na Andělu. 

A jak to dopadlo?

Katastrofa. Nikde se nám nic nelíbilo. Nekoupila jsem si nic. Vůbec nic.

Byly jsme se podívat v Lindexu. Konkrétně na kolekci Missoni. Mě se líbila, Andy ne. Je to asi hodně o vkusu. Líbili se mi hlavně doplňky.

Pak jsme také zašly do H&M. Anna Dello Russo je prostě jednička. Její šperky jsou nádherné. Trošku mě odrazuje jejich cena, ale možná si odpustím jednu řasenku a něco si také koupím:-)

Andy měla pocit zoufalství, že si nic nekoupila tak si udělala radost aspoň laky na nehty a další várkou čajů :-) 

Snad to bude příště lepší ( příští víkend:-)






10 komentářů

  1. Jéé, ty čajíky jsou super, to jsem ještě nikdy neviděla :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak super chutnají :-) Ale je fakt, že nám taky zrušili nějaké co jsme měli rády :-))

      Vymazat
  2. Taky jsem milovník čajů, ale nějak mi to zkrouhli a některé už nevyrábějí. A ty byly tak super. Třeba zelený a v něm plavali delfínci ( asi jako z cukru). Na recenzi laků se těším. Jsem zvědavá jestli ty Essence jsou stejně dobré :)

    Hezký víkend. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty delfínky si pamatuju, ale na ten název už ne. Ale máš pravdu bylo to super. Taky jsem se po nich ptala, a říkala mi že už se to tak půl roku nevyrábí. :-/ Recenzi udělám ještě dneska ;)

      Vymazat
  3. Ten Sephora odstín mě zajímá, myslím, že jsem podobný už měla, chtěla bych vidět jak bude vypadat na nehtu. Děkuji Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na nehtech vypadá moc fajn, celkově laky od Sephory jsou super. Horší je trošku cena, ale odstíny mají opravdu krásné.

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.