Recenze laků na nehty Essence, Sephora a Basic

13. října 2012


Tak se mi zdá, že Vám někdo včera slíbil recenzi laků :-) Jak proběhly nákupy už víte, tak Vám udělám takové rychlé zhodnocení laků, které jsem si pořídila.


Basic ( zakoupeno v Rossmanu)

Myslím, že jsou to úplně první laky na nehty od této značky. Líbili se mi jejich barvy tak jsem to riskla. Za tu cenu ( cca 25,-Kč) by to byl hřích nezkusit :-)

Odstíny jsou opravdu krásné a na nehtech vypadají super. Laky velice rychle schnou a vydrží dlouho.  K barvám, které jsem si koupila já, bych dodala, že jsou hodně perleťové.

Doporučuji a už se poohlížím po dalších barvách ;)

Sephora

Laky na nehty od Sephory, jsou podle mě sázkou na jistotu. Začala jsem je kupovat asi před 4 lety ( tehdy stály 89,-Kč). Ceny se sice zvyšují, kvalita je však stejná a možná ještě lepší. Výhodou jsou hezké plné barvy. 

Essence

O lacích Essence jsem už možná někde psala ( o těch starých). Měla jsem je ráda, všude jsem je vychvalovala. Poprvé jsem si koupila odstín Nude z nové řady. A jsem opravdu hodně zklamaná. 
Lak dlouho zasychá a ani po delší době není možné s rukama dělat běžné věci ( např. zavazování tkaničky). Musím říct, že mě to hodně mrzí jelikož Essence měl jak krásné barvy, tak i kvalitní laky. Rozhodla jsem se koupit příští týden ještě jeden kousek na vyzkoušení, tak uvidíme.
Zatím je však hodnocení jasné- měli raději zůstat u těch starých! 



Basic (Rossman) odstíny-261, 182, 242. Sephora- L17 Gipsy. Essence-nude glam- 01 Hazelnut cream pie

Tip:  Dneska večer jsme v Rossmanu na hlavním nádraží objevila košíček ze starými laky za 15,-Kč. Kdo nevěří, ať tam běží :-)

Tip2:  Sledujte naše FB stránky, kde všechny tyto informace a tipy každý den sdílíme ;)





7 komentářů

  1. Nude Glam od Essence mě taky zklamal. Mám perleťový a také dlouho schne. Navíc se strašně rychle oštípává i s podkladovým a svrchním lakem (obojí od Essence, takže by neměl být problém s tím, že by spolu nekamarádily). Staré laky držely jak přibité.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za reakci, to jsi mě moc nepotěšila. Jsem tak trošku doufala, že jsem natrefila na nějaký špatný :-) Naivní představa. Právě jsem si přečetla recenzi u Peťky (http://petralovelyhair.blogspot.cz/) a je to stejné. Někdy se mi tak zdá, že vylepšené věci jsou spíše horší. Andrea

      Vymazat
  2. inak uplne suhlasim mali essence ostat u tych starych tieto nove teda nic moc :(
    Inak môj blog práve oslavuje tretie výročie tak ťa pozývam na úplne prvú giveaway! http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teď koupila od Essence lak za 29 Kč a byla jsem spokojená. Dobře se roztíral a rychle i zaschl. Jen se mi pak na mě nelíbila ta barva, ale to byl spíš můj problém :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A měla jsi už z té nové kolekce? Já jsem teď sehnala ještě ty staré za 15,-Kč doprodej. Musím ještě vyzkoušet nějaké jiné odstíny.

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.