LUSHvánoce, LUSHvánoce přicházejí :-)))

7. prosince 2012

Byl u nás Ježíšek a nechal nám tady pár dárku, které mají jednoho společného tatínka. A ten se jmenuje Lush :-)

Všechny výrobky mají jednu úžasnou vlastnost. A to tu, že si je zamilujete tak, že je již nikdy nebudete chtít vyměnit.









Po Novém roce budeme dělat zase větší objednávku na Lush z Anglie, takže nesmutněte, protože po Novém roce se můžete připojit ;-)
Více info: deermeadowblog@gmail.com

9 komentářů

  1. To je věcí :) Já už jsem se konečně osmělila a objednala si svoji první věc z Lush a to pleťovou masku, každopádně určitě bych se připojila k objednávce z GB :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lush stojí určitě za to. Jejich pleťové masky jsou skvělé:-) Já mám nejraději tu čokoládovou:-)) Určtiě se ozvi, budeme rády, čím víc, tím líp ;)

      Vymazat
  2. To je hodně velká nadílka! :D Já mám od Lush jen šampuk Jumping Juniper, který je skvělý. Ještě mlsně koukám po Snow Fairy, ale na mě je to hrozně drahé. Možná v povánočních slevách? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to není vše není samozřejmě pro nás ;)Jumping Jupiter je super, slyšela jsem na něj chválu. Mě osobně vlasy hodně vysušoval, ale já je mám spíše suché, takže jsem ho jen zkoušela ;) Na Snow Fairy právě připravuji recenzi, a být Tebou tak bych neváhala. Pokud mluvíme o sprcháči, je to pouze vánoční limitka, která zase brzy zmizí :-/ Kdysi existoval i parfém, který se mi pořád hřeje v kabelce, ale pak jej taky zrušili :-/

      Vymazat
  3. Lush vecičky vyzerajú úplne úžasne, bolo by možné si s tebou objednať aj keď som zo Slovenska? Už som uvažovala, že by som si objednala Lush aj z Čiech, lebo u nas nič také nie je ale poštovné sa mi zdá riadne drahé :/ budem rada ak ma spätne kontaktuješ :) afferre2@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. No toto, já bych chtěla také :-)) To jsou teda krásné Vánoce a voňavé :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Až budeš zase hromadně objednávat, ozveš se mi prosím? :)
    tomanovalucie@klikni.cz

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.