{ vlasová kosmetika } Je to vážně takový zázrak? (American Cream)

17. ledna 2013

Dneska máme voňavý den :-) Bylo by jen těžké uvěřit, že jste nikdy neslyšeli o zázraku jménem American Cream od oblíbeného Lushe.

A tak si troufám říct, že většina z Vás už o něm slyšela, nebo ho i zkoušela. Všeobecně bych řekla, že se těší velkému obdivu, ale já zase až tak moc nechápu proč.

Hodnocení

Vůně - ta je opravdu skvělá. Příjemná, nevtíravá.

Účinek (v akci) - co se týče účinku přímo v akci, tím myslím po umytí vlasů ( jsou ještě mokré ) je to super. Vlasy se skvěle rozčesávají, jsou hebké a voňavé.

Účinek (další dny) - tady vzniká ten problém. Hodně lidí říká, jak se jim po používání zlepšily vlasy, jak jsou krásné atd. atd. atd. V mém případě se žádný takový zázrak nekonal. A konat už asi nebude. Používala jsem ho docela dlouho, a nic se nedělo. A to v kombinace se kterou se doporučuje - a to šamponem Rehab ( také od Lushe ). Další den už vlasy navíc nejsou ani voňavé a ani hebké. Tak nevím.


Já sama už si jej nekoupím. Za tu cenu znám opravdu spousty lepší kondicionéru, kterým dám při další koupi určitě přednost. 






3 komentáře

  1. já ho sice znám, ale nezkoušela jsem ho.. A potom co jsem si přečetla tvůj článek, jsem v rozpacích, jestli ho vůbec zkoušet mám.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, pokud nemáš vlasy zničené a nečekáš od něj zázrak tak si jej kup a vyzkoušej ;)

      Vymazat
  2. Konečně někdo napsal jak to je, já sama ho používala a žádný zázrak jsem tedy nezaznamenala!

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.