{ kosmetika } Chubby Stick - pohádka o zázraku!

31. května 2014

Psát či nepsat? Dlouho jsem uvažovala zda o Chubby Sticku psát. Pak jsem si řekla, že po dvou měsících už jsem je opravdu dostatečně vyzkoušela a je potřeba jít s pravdou ven! 

Chubby Sticky jsou Vám asi všem známé. Nejvíce je asi proslavila Boo ( zde ), která si je oblíbila a napsala o nich také článek. Já jsem koupi dlouho odolávala. O Vánocích byli ve vánoční "limitce" ( tuším po 5 ks), což jsem taky prošvihla. 

Všichni psali jaká je to hitparáda, a tak jsem se je rozhodla koupit. A samozřejmě rovnou dva ( proč troškařit ? ). Dalším důvodem ( a řekla bych hlavním) ke koupi bylo i to, že Clinique patří k mým oblíbeným značkám a jejich lesky na rty patří podle mě ke špičce. 



Koupila jsem si dva takové " neutrální" odstíny, jelikož výrazné rtěnky zatím nepatří k mým favoritům. V obchodě a rovněž i na blozích jsem se dočetla, že poslouží i jako balzámy, což mi přišlo moc fajn. 


No ale...V zimě mám problém se suchými rty, a i přesto že mažu o sto šest, tak se mi na rtech dělají šupinky. Pokud si na rty nanesu barevný balzám na rty z Lushe je to v pořádku. Pokud si však dám tento " barevný balzám" na rty od Clinique je to hotová katastrofa. Všichni taky chválí jejich úžasnou výdrž! Tak v tom případě mám asi špatné kousky, jelikož výdrž je také na nic. Oproti leskům na rty, které si od Clinique nemůžu vynachválit je to naprostá katastrofa.

Abych to jen nekritizovala, tak jako plus uvedu, že jsou skladné, nejsou parfemované ( což mi třeba vyhovuje) a taky pokud si na ně ještě dáte lesk vypadají dobře. Pigmentace je taky dobrá. 






Každopádně za tu cenu, za kterou se prodává (cca 450-550,-Kč/ks)  si myslím, že se dají pořídit o hodně lepší rtěnky/lesky/balzámy. Pokud váháte, tak si jeden kus kupte, třeba zrovna Vy budete spokojení. Já už si je určitě nekoupím, a používám je opravdu minimálně.  

V poslední době však přichází se stejnou formou výrobku i jiné značky. Slyšela jsem chválu na "chubby sticky" od Revlonu, ale uvidíme.


7 komentářů

  1. Konečně někdo, co je drahé nemusí znamenat, že je dobré. Sama jej nemám, ale zkoušela jsem ho u kamarádky a hrůza. Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo no, ale já Clinique jinak opravdu můžu. Tohle je zklamání :-/

      Vymazat
  2. jéj tie chubby sticky sú veľmi pekné ;) ale nelákajú ma, hlavne tá cena :/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty Clinique rtěnky se mi hrozně líběj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vzhledově možná ano, ale kvalita neodpovídá ceně ;)

      Vymazat
  4. Jednu mám doma od kamarádek a je parádní. Třeba jen zkusit jiný odstín, je pravda že moc výrazná není, ale moje rty jsou potom víc "š'tavňatější"

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.