{ kosmetika } Flat top na makeup, pudr i tvářenku ( PetraLovelyHair )

24. července 2013

Pokud čtete náš blog, tak určitě víte, že nepatříme mezi velké znalce štětců. Doma nemáme žádné zásoby od světoznámých značek a do jisté doby jsem je považovala za zbytečnost. Před pár lety jsem si koupila své první štětce v italské Sephoře a jsem jim věrná dodnes.

Dlouhou dobu jsem si make-up aplikovala prsty a vyhovovalo mi to. Pořád jsem okolo slyšela, četla, že štětcem je to lepší a tak jsem si jeden koupila. Protože jsem měla už osvědčenou značku ( Sephoru ) zavítala jsem zase tam. Ze štětce jsem byla hodně zklamaná a dneska už vím, že to nebylo tím, že jsem to neuměla.

Když se pak objevil štětec od Petry neuvažovala jsem nijak závratně o jeho koupi. Říkala jsem si, že to bude stejné, a že zůstanu u prstů. Pak jsem viděla video ve kterém Petra štětce představovala a přečetla pár recenzí. 

A tak jsem se rozhodla udělat si radost a štětec vyzkoušet.

Ano nebo ne? 

Komunikace a rychlost dodání bylo výborné. Vše proběhlo hladce a štětec jsem měla za pár dní doma.  Jak už jsem napsala na začátku nejsem žádný odborník co se týče štětců, takže nemůžu porovnat štětce z jinými značkami. 

Pro mě se stal naprostým miláčkem a musím říct, že jsem nikdy lepší štětec neměla. Používám ho denně ( to jde vidět ne? Ani jsem ho neumyla:-) na make-up a korektor ( na tvářenku jsem štětec nezkoušela, takže nemůžu říct, zda je vhodný ) a jsem naprosto nadšená! Nanášení je jednoduché, štětiny jsou hebké, na pleti nezůstávají žádné mapy a make-up jde do pletí hezky "zadělat". Make-up na pleti navíc vydrží o hodně déle, než když jsem si jej aplikovala prstama. 

Pro mě je tedy štětec naprostá jednička a uvažuju i o koupi dalších!






****************************


11 komentářů

  1. já hrozně moc děkuji za nákup a za recenzi, jsem moc ráda, že se ti štětec líbí :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně napsáno, pořád uvažuji zda máme nebo ne a tak si ho taky objednám :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som antistetcovy tip priznam sa, neviem ich pouzivat :) ale po precitani recenzie rozmyslam ze sa pokukam po nejakom a budem skusat :) dakujeem :) Barbora

    OdpovědětVymazat
  4. It's going to be ending of mine day, except before end I am reading this fantastic piece of writing to increase my experience.

    Feel free to visit my weblog - text your ex back 500 questions

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem člověk, co štětce kdysi používal a pak zas prsty, protože se mi nechtějí tahat :-D Ale je fakt, že, když se líčím štětcem, že to déle vydrží. Aspoň mi to tak příjde :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tak těch pár štětců to člověk utáhne :))

      Vymazat
  6. Já také z praktických důvodů používám radši prsty :-)

    VELKÁ giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky hrozně dlouho i na oční stíny jsem kdysi používala prsty, ale teď už ne :)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.