{ lifestyle } just love it...

13. dubna 2015

Doma mám potřebu pořád něco přestavovat, přesouvat..když si koupím něco nového a hledám pro to místo, jsem schopná překopat celý byt. Měla jsem to tak vždycky a hrozně mě to baví. Svěží vánek je prostě potřeba..máte to taky tak?

**********

Rozrostla se mi moje bylinková zahrádka. V kuchyni trávím v poslední době hodně času a ráda využívám čerstvé suroviny. R. jídlo nesolím ani  nijak nekořením, snažím se vše dochucovat právě pažitkou, petrželkou, majoránkou, libečkem a dalšími čerstvými bylinkami. Tak samo si už nedovedu představit těstoviny bez čerstvé bazalky, nebo domácí lučinu bez pažitky.


Rozmarýn jsem poprvé použila do hamburgerů podle Jamieho Olivera. Od té doby ho využívám několikrát týdně. Jehněčí, telecí, ryba, ale třeba i kuřecí nebo rajská omáčka získají úplně jinou chuť


Londýn je moje srdeční záležitost a tak na jídelním stole nemůžou chybět podtácky, které jsem si přivezla z mé poslední návštěvy ( můžete si o ní přečíst zde ).



Do salátu, ale i na vaření používám nejčastěji olivový olej. Tenhle mám dovezený od kamarádky ze Španělska a je opravdu výborný. V Lidlu jsem na francouzských týdnech koupila olej z vlašských ořechů, který je taky super. Nejčastěji ho používám na celerové hranolky.


Co se u nás nejčastěji snídá? Mixit a domácí lučina. Tentokrát jsem si objednala nový mix Ronnieho Fitness Mix a je naprosto skvělý! Jestli máte rádi čokoládu tak ho určitě vyzkoušejte. Lepší jsem zatím neměla ;-).


Plastových hrníčků, kelímků, misek, talířů, příboru není nikdy dost. A tyhle jsem prostě musela koupit! 25,-...Kaufland..nekupto!. A to i přesto, že z nich R. zatím nepije, jen si s nimi rád hraje. Svůj účel tak plní :-)  


Ve schránce mi přistál nový Mango katalog. Dříve jsem tam nakupovala hodně často, teď jsem tam už dlouho nezavítala. Sice jsem si před časem objednala v e-shopu kožený křivák, ale byl mi velký takže jsem ho byla nucena vrátit. Zaujal mě tam zelený kabátek a tak se tam brzy zajdu mrknout.


Sehnat dobrý Earl Grey to je na dlouhé lokty, tenhle ale není vůbec špatný! :-)


A čaj se nejlépe pije s hrníčku a prostírání s jelenem ♥


Kousek Londýna u nás doma


Po období útlumu, kdy chtěl R. se mě strhnout vše co se leskne, třpytí jsem se zase začala vyžívat v doplňcích. Náušnice jsem koupila už před časem a jsou od skvělých My Square.


Tahle fotky přesně vystihuje jeho lásku ke všem co se třpytí, cinká a dá se s tím prostě všemožně hrát :-)

náramky s jmény od Liz
náramky s budhou vlastní výroba



**********

Krásný začátek týdne! 

2 komentáře

  1. Krásné, tu zahrádku bych taky potřebovala :) Malý je sladký :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty náušnice jsou super a ty povlaky taky :) Na ty náramky už jsem koukala na FB a už uvažuju co si tam dám za text :))

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.