Maybelline - moje oblíbené make-upy

7. listopadu 2015


Bez make-upu mě moc často neuvidíte. Moje pleť není uplně ve stavu, kdy bych se bez něj chtěla ukazovat. Občas, když jdu s kovbojem na hřiště se nenamaluju, ale je to spíše vyjímečný stav. :-)

Dlouhodobě patří mezi moje oblíbence make-up od Maybelline. A to konkrétně AffiTone. Krásně kryje, skvěle se nanáší a má super konzistenci. 

Rozhodla jsem se vyzkoušet i "bratříčka" AffiniMat a ten je pro mě o kousek horší. Má tekutější konzistenci, což mi úplně nevyhovuje. Zároveň má i horší krytí.  

Pozor si dejte také při výběru odstínu. Pokud už používáte AffiniTone a koupíte si stejný odstín i ve verzi AffiniMat může se stát že budou odlišné. Třeba odstín 14 Natural Beige je ve verzi AM o dost světlejší.


Oba make-upy určitě doporučuju. Mě více sedí klasický AffiniTone, ale pokud máte rádi tekutější konzistenci s menším krytím sáhněte po AffiniMat.


Dalším pomocníkem je ( možná až moc ) chválený korektor Catrice Camouflage.  Nakonec i já jsem se rozhodla ho vyzkoušet, protože jsem na něj četla tolik pozitivních recenzí. Konzistenčně je hodně tuhý a opravdu perfektně kryje.

Koupila jsem si odstín 010 ( Ivory - nejsvětlejší ) a i přesto je poměrně tmavý. Krytí je opravdu perfektní, má hutnější konzistenci, díky které ho stačí dát opravdu jen trocha. Myslím, že ho budu mít asi nadosmrti. 


*********

Jaké je Váš oblíbený make-up? 







2 komentáře

  1. Catrice korektor je skvely ako korektor, ako makeup som ho nikdy neskusala pouzivat. Moj makeup milacik je Dermacol 24h Control, skvelo kruje a vydrzi cely den, odtien je dostatocne svetly. Affinitobe som skusala davnejsie ale vobec mi nesedel ani ten najsvetlejsi odtien, bola som flakata a navyse oranzova lebo na mojej pleto zoxidoval, Dermacol neoxiduje vobec

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, určitě ho omrknu ;) S oxidací jsem neměla problém, zatím jsou to moje TOP make-upy ;)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.