Tak už jsme tady!

4. července 2016


První článek z nového bytu. Ležím v ložnici, v jediném pokoji ( krom kovbojova království ) ve kterém nejsou banánovky a bor***! Kovboje jsme mimochodem odvezli na chalupu na prázdniny, takže máme čas to tady vylepšit. Kuchyň už je objednaná, nicméně jí přijedou instalovat až ke konci července. To tady zrovna nebudu, budu si užívat volno na Moravě. Asi je to dobře, příjdu už k hotovému. Mám obavy, že kuchyňské "puzzle" nebudou dobře pasovat, a to by byli moje nervy. 

Každopádně jsme tady. Bylo to náročné, a vlastně ještě bude. Chodit na full time do práce, mít dítě, stěhovat se...jsem fakt unavená a nejraději bych teď týden prospala. To, ale bohužel nejde. 
Nějak to zvládnem, tak jako vždycky všechno ♥



2 komentáře

  1. To musí být super pocit - ve svém (úplně jsem si vzpomněla na sebe, když jsme byli poprvé ve svém). Gratuluju, že jste to zvládli. To nejhorší, stěhování, máte za sebou. Teď už to půjde lépe....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Vlastně jsme si to ani ještě pořádně neužili, neoslavili, asi ani neuvědomili. Myslím, že až bude stát ta kuchyň tak si řeknu, konečně doma, ve svém ♥ Teď mě trošku iritují ty banánovky všude okolo :-)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.