Kosmetická taštička - theBalm, Sephora, Dermacol, Alverde a Mary Kay

31. října 2016


Víte jaký je nejčtenější článek na blogu? Asi takhle - domeček a bydlení celkově, dyzajn blog a všechny akce, secondhand, vlasové články, a pak kosmetická taštička. Ten příspěvek, který byl jeden z prvních na tomhle blogu patří k TOP nejčtenějším. Když se na něj dnes podívám
(tak jo dám ho sem), vidím na těm ten posun. A taky trošku doufám, že ho tam vidíte taky.
Od té doby se ta moje taštička trošku změnila, no ono...hlavně se zmenšila. Asi stárnu nebo co. Vystačím si s pár věcmi, které používám denně. Je pravda, že pokud vyrážím někde večer mám toho více. Na běžné denní nošení je ale přesně tohle co vidíte tady. Ráno jsem totiž před školkou ráda, že stihnu řasenku. A když stihnu i rozjasňovač, tak to je výhra dne! :-)

A když už jsema nakousla rozjašnovač, tak u něj i začnu. Tak nějak si říkám, že věci od theBalm si zaslouší samostatnou recenzi, protože nejen, že božsky vypadají (no posuďte sami) tak jsou i božsky funční. Rozjašňovač Mary-Lou Manizer mám přesně rok. Asi bych ho ještě měla spousta, kdyby se mi ho nepodařilo rozbít v kabelce a násladně vysypat do umyvadla. Objektivně, ale můžu říct, že neznám lepší!
Jestli jste ho neměli, musíte ho zkusit. Já si ho znovu koupím na milion procent. (a udělám tu samostatnou recenzi, kde Vám ho i nafotím). Přiznávám, že cena je trošku vyšší, ale stojí to za to! (navíc Vám vydrží věčnost, pokud se Vám nepodaří to co mě).


Zůstanu u theBalm a dalšího produktu, který by jste měli vyzkoušet. Bahama Mama, bronzer, stíny a pudr v jednom. Já ho používám jen jako bronzer. Do takové fáze, abych ho mohla používat jako pudr nikdy nedospěju a stíny používám minimálně. Jako bronzer je ovšem perfektní, a to i pro takové, kteří to moc neumí (tam patřím i já).


Pudr
používám od značky
Mary Kay, který je v sypké formě. To mi připadá jako malé minus, protože se Vám lehce může stát, že jej nezavřete a půlka pudru je víte kde. Pudr vyhrál několirát ocenění od Vizážistů a stylistů ČR, takže na něm něco bude. Mě připadá stejný jako všechny, ale nejsem žádný make-upový odborník, že jo. Znovu si ho už nekoupím (hlavně kvůli té konzistenci).

Tvářenku mám od
Alverde, z jejich limitované edice. Ta mi sedla perfektně a pokud bych na ní ještě narazila koupila bych si jí znovu.

Trio rozjasňovač, bronzer a tvářenka je od
Sephory. Trošku jsem se nechala unést možností mít vše v jedné krabičce. Bronzer a rozjasňovač nesahají theBalm ani po kotníky a tvářenka je na mě příliš tmavá. Na cestování ok, jinak ne.


Moje dva oblíbené make-upy Affinitone od Maybelline je krásně krémový a perfektně kryje. Imperial od Dermacolu kryje o trošku méně, konzistenčně je ale taky perfektní. Pokud bych ale měla vybrat jen jeden, tak to bude Maybelline.


Řasy nemám ani dlouhé ani husté. Bohužel. Chodím teď na trvalou, která mi je aspoň krásně natočí. Vypadá to vážně super, takže pokud máte stejný problém vyzkoušejte to. Na řasy používám nově řasenku od Dermacolu - Mega Lashes. Dostala jsem jí na Dny Marianne a jsem mile překvapená. Má dost velký kartáček, což mi dříve moc nevyhovovalo. Ale..řasy dělá opravdu super. Druhá je pak Studio Lash od Miss Sporty, která má umělohmotný kartáček (ty mi obecně sedí více) a řasy krásně prodlouží a rozčeše. Je hodně podobná oblíbené řasence od Gabriella Salvete - Diamante.

Zatím nejlepší linky na oči (nebo fix) jaké jsem měla jsou Colour Eyeliner od Dermacolu, která mám v hnědé barvě. Mají tenkou špičku, takže se linky dají udělat naprosto přesně. A výdrž je taky perfektní.

Na obočí pak používám pudrový stín Powder Eyebrow Shadow od Dermacolu. To chceš! Nejvíce boží věc na obočí. Za mě o dost lepší než krémové stíny, tužky apod. Ještě dodělávám tužku na obočí, taky od Dermacolu a je taky moc fajn. Pokud máte raději tužky kupte si tuhle, pokud je Vám to jedno jděte do stínu v tužce.

A obočí fixuju transparentním gelem od Miss Sporty. Koupila bych si i jiný, ale zatím jsem na žádný průhledný nenarazila.



Zkoušeli jste něco od značky theBalm? Pokud ano, napište mi jakou máte zkušenost :-) ♥

4 komentáře

  1. Od The Balm mám rozjasňovač, pudr a paletku očních stínů (po těchto produktech sahám velmi často a moc ráda). Jednou jsem měla i řasenku, ale ta mně tolik nenadchla.
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip. Pudr jsem zatím nezkoušela jdu ho omrknout :-)

      Vymazat
  2. theBalm má krásné obaly a věřím, že je super ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly jsou opravdu perfektní a je skvělý vlastně ve všem :-)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.