Saloos maska zelený jíl aneb jak vyzrát na černé póry

12. října 2016


Jestli Vás trápí mastnější pleť s rozšířenými póry, zbystřete. Mám pro Vás dneska naprosto dokonalý tip, který musíte vyzkoušet. A to jílovou masku od značky Saloos. V naší kanceláří jsme masce podlehly už všechny, a všechny jsme nadšená. A když to testuje 5 holek, tak to už je co říct! :-)

Začalo to nevinně, kdy kolegyně tuhle masku našla na Notinu (mimochodem, co říkáte na změnu názvu?). Měla hrozně moc pozitivních hodnocení, což nás samozřejmě zaujalo a museli jsme jí vyzkoušet.

Jak na to
Maska dorazila a já jsem hned večer neodolala. Masku, která má světle zelenou barvu namícháte s vodou a vytvoříte si kašičku. Doporučuju vodu přidávat pomaličku a postupně do předem odsypané masky. Je lepší přidávat vodu než masku. Kdybyste jste si totiž nalili moc vody, bylo by to moc řídké a špatně se to nanášelo.


Zaschnutí netrvá moc dlouho (nikdy jsem nepočítala přesný čas).  Někoho může překvapit "nepříjemný" pocit během zasychání, kdy se kůže jakoby "stahuje". Kůže Vás tak může trošku svědět. Není to ale nic hrozného, a za výsledek to opravdu stojí. Sami uvidíte jak Vám vylezou po zaschnutí všechny černé póry. Dole vidíte fotku jak maska vypadá po nanesení a jak po zaschnutí. Masku můžete používat 2-3x týdně.

Něco málo o masce
Jíl pleť nejprve šetrně očistí, zvláční a rozjasní. Má úžasné zjemňující účinky, obnovuje svěží tón v obličeji, pleť vypadá ihned po nanesení mladistvější a získává zpět svoji elasticitu. Přípravek pleť dokonale hydratuje, vyživuje a chrání před vnějšími škodlivými vlivy. Stimuluje vlastní regenerační schopnosti pleti a její obranyschopnost. Francouzský zelený jíl Green Clay zajišťuje vstřebávání přebytečného mazu, je proto vhodný rovněž pro mastnou pleť se sklonem k akné. Jíl je 100% přírodní a bez parabenů!


  • dokonale pleť hydratuje, vyživuje a chrání před vnějšími vlivy
  • zvláčňuje a rozjasňuje pleť
  • navrací zpět elasticitu pleti
  • stimuluje vlastní regenerační schopnosti pleti
  • zajišťuje vstřebávání přebytečného mazu

  • A na závěr
    Vyzkoušejte, nebudete litovat! (více slov je zbytečných)


    Maska po namíchaní s vodou


    Maska po nanesení / a po zaschnutí


    4 komentáře

    jsme na instagramu 🖤

    © Andrea Tengler. Design by FCD.