TOP PRODUKTY ROKU 2016

26. ledna 2017

Konečně jsem se k tomu dokopala. No už bylo načase, v půlce ledna :-)

Souhrn mých nejoblíbenějších výrobků v péči o pleť, tělo, a taky něco málo z dekorativky. Za tenhle rok jsem měla možnost něco vyzkoušet, tohle jsou ale moje stálice, které si trvale a opakovaně získaly místo na mojí poličce


 
************


Denní a noční kosatcový krém (Weleda) je jednoznačně největší objev roku. Řada je vhodná pro normální a smíšenou pleť. Pokud máte pleť, která se na určitých místech mastí a nebo se ní střídají suchá a mastná místa. To je přesně můj problém - někde mastnější a někde šupinky. Jemná a příjemná parfumace, velmi rychle se vstřebává. Noční krásně hydratuje, denní nanáším i ráno pod make-up. Dlouho jsem používala Ideálii od Vichy, která mi vyhovovala. Na tyhle dva, ale nemá zatím žádný jiný, který jsem zkoušela.



Tělové máslo Moringa (The BodyShop) o které jste už na blogu slyšeli patří pořád k mým nejoblíbenějším. Jsem takový ten mazací typ, strašně ráda se mažu. Málokdy vynechám. Richard je po mě, taky se rád maže, což moje drahá polovička nechápe (on je zase anti-mazací typ). No ještě, že se tak hezky doplňujeme. Tělové másla z The BodyShop jsou perfektní, hrozně rychle se vstřebávají, mají hrozně takovou "hladkou" konzistenci a nádherně voní. Kdo vyzkouší už nebude chtít jinak (vyzkoušeno na kamarádkách i kolegyních). Mám Moringu i krém na ruce a ten za máslem hodně pokulhává (krom té báječné vůně).



Mandlová řada (Weleda) voní po sladkém marcipánu. Vstřebává se možná ještě o fous rychlejí než Moringa (výš), ale fakt jen o trošku. Tělovým mlíkem mažu hlavně Richarda, kterého moc baví mačkat pumpičku (mléko se dávkuje pumpičkou). Krém na ruce mám zase pro změnu po ruce já. Jeden mám v práci a jeden v kabelce. Neuvěřitelně rychle se vstřebá, takže můžete okamžitě pracovat/řídit. Nejlepším krém na ruce ever!




Sprchové oleje (Saloos) jsem si na první použití moc neoblíbila. Milovala jsem jejich vůni, ale jako "sprcháče" mi moc nevyhovovaly. Protože samozřejmě nepění, což je asi klasická vlastnost, ale nemůžu si na to prostě zvyknout. Ale! Pak jsem si je začala dávat jako olejíček/pěnu do koupele. A ♥. Vím, že má Saloos i koupelové oleje, takže si je možná potom vyměním za tyhle. Každopádně, pokud Vám nevadí, že nebudou pěnit tak je vyzkoušejte. Jak kvůli vůni, tak kvůli neskuteně hebké kůži, kterou po nich budete mít.



Let The Good Times Roll (Lush) je nejlepší čistítko na pleť, které jsem z Lushe zkoušela. Voní po vanilkových rohlíčcích a máslovém popcornu. Skořice, polenta a kukuřicná mouka - kombinace která udělá peeling a zároveň krásně provoní. Dříve bylo v zimní limitce, teď už se díkybohu dá koupit celoročně. Většinou si ho rozděluje a část dávám do mražáku, kvůli nižší trvanlivosti.




The Comforter (Lush) je koupelová pěna s rybízovou vůni. Nechávám si jí na "spešl" okamžiky, na větší relaxaci. Dělím si jí na cca 4 kousky. Dělá božskou pěnu s božskou vůní. Voda je po vhození růžová a trošku mastnější, jako po použítí olejíčku.





Sladké spaní (Saloos) jsem si vybrala na testování, protože mě hrozně zajímalo jestli to funguje. A přiznám se, že jsem vůči tomu byla hodně skeptická. Dneska, už po pár měsích vím, a jsem o tom přesvědčena, že to opravdu funguje. Je to už takový můj rituál. Po namazání tělovým mlíkem si namažu zápěstí tímhle olejíčkem. Miluju tu vůni a jsem fakt přesvědčená, že jakmile se namažu o hodně lépe spím. Možná je to jen sugesce, ale já ho chci mít doma už napořád.


Čisté bambucké máslo (Sportique) je můj věrný pomocník na všechno. Rty, ruce, nohy, strie, poranění...prostě na celou pokožku. Jedná se o 100% čistý přírodní produkt, který urychluje hojení ran a oděrek, zklidňuje pokožku postiženou ekzémy a lupénkou, má hojivý účinek na popraskanou kůži. A ta vůně ♥




Sada na gelové nehty (Sally Hansen) na kterou slibuju recenzi už hodně dlouho. Stojí to opravdu za to. Nehty vypadají krásně a 14 dní máte klid. Co více si přát. Udělám podrobnější popis i postup (doufám, že to stihnu co nejdříve).




Rozjasňovač Mary - Lou Manizer (theBalm) patří zásluhou mezi nejoblíbenější a nejdoporučovanější rozjasňovače. I já jsem si ho koupila po přečtení recenze. Vydrží s klidem celý den, má nádherný odstín a stačí dát jen trošičku. Používám ho na rozjasnění obličeje, ale i očí prakticky denně. Věřte mi, musíte ho mít!



Konturovací pudr Bahama Mama (theBalm) je na tom podobně jako Mary-Lou Manizer. Taky ho všichni chválí a obdivujou. A zase se přiznám, že i já jsem si ho zamilovala. Nejsem žádný make-up odborník, ale díky němu jsem se i já sžila s konturováním obličeje. Odstín je vhodný i pro bledule a vydrží opravdu dlouho. No a ty obaly a názvy, to už je jen "sladká" tečka na konec.


Nosní balzám bioKarité (Saloos) je skvělý pomocník při rýmě. Richard v září nastoupil do školky, takže i jemu se už nějaké ty nemoci nevyhli. Když máme rýmu, používáme ho celá rodina. Obsahuje esenciální olej z heřmánku, takže pokožku hezky zklidní a regeneruje.



Dětský bio olej Nosánek (Saloos) je další pomocník při rýmě. Olejíček ma kapátko, takže stačí kapnou na prst a pohodlně nanést dovnitř nosu a okolo něj. Hodně Richardovi pomáhá, když má nos ucpaný a já mu ho potřebuju vyčistit. Voní lehce po eukalyptu, takže nosík i uvolní. Používáme ho zase celá rodina.



Tymiánová mast (Just) Pokud máte dítě, měli by jste jí doma mít (i když u nás ho používáme všichni). Je perfektní na kašel, kdy se maže na hrudník a záda. Při teplotě na plosky nohou. U nás jí používáme při každé nemoci, a vždycky Richardovi hodně pomůže. Stačí dát trošku, takže Vám opravdu hodně dlouho vydrží (kdyby se někdo podivoval nad cenou).



7 komentářů

  1. Děkuju, Weleda si u mě našla místo po přečtení recenzí. A jsem opravdu nadšená. Jen otázka, jaktože žádné vlasové produkty? Děkuji Simona :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simono, to jsem moc ráda, že jsis jí oblíbila :-) Vlasové produkty, to by byl článek na hodně dlouho. Mám tady pár oblíbenců, ale mám je krátce proto jsem je tady nezařadila. Nepřišlo mi to fér, když je mám třeba jen 2 měsíce, abych je hned pasovala na TOP produkty. Ale vlasoví oblíbenci v průběhu roku budou ;).

      Vymazat
  2. Och, tolik krásných produktů ♥ Moringu taky miluju a víš, že Comforter je i sprcháč? K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, moringa je skvělá, nemůžu se té vůně nabažit. Už jsem nakazila i kolegyně :-) Ano, vím, ale ještě jsem ho neměla, chystám se ;)

      Vymazat
  3. Sprchové oleje od saloos jsem si velice oblíbila! :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Na Lou Manizer už dlouho, ale sakra dlouho koukám. Letos asi bude můůj :)

    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem dlouho odolávala a pak :-) Jak jednou zkusíš, už nebudeš chtít jinak :)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.