Samolepící štítky Happy Label

10. dubna 2017


Před nějakým časem jsem se zúčastnila testování štítků Happy Label. V té době ještě Richard do školky nechodil, takže jsem nechala vyrobit dva druhy štítků bez nějakého specifického účelu. Chtěla jsem to vyzkoušet, protože se můžu přiznat, že jsem tomu moc nevěřila. Štítky, které nalepíte a vydrží vše? 


Každopádně, nic se nemá odsuzovat předem, takže jsem štítky nalepila na láhev, na oblečení, na boty a tak všude, kde mě prostě napadlo. Chtěla jsem je otestovat i v mikrovlce a myčce. A musím přiznat, že drží, a opravdu perfektně. S přehledem zvládají myčku, pračku, mikrovlnku...prostě všechny ty běžné věci, které používáme. A to už přes rok.

Od září Richard nastoupil do školky, takže jsem lepila o 106. Nechala jsem mu taky vyrobit štítky s jeho značkou (ty s jablíčkem), aby se mu jeho věci lépe poznávaly.

Variant je opravdu hodně. Můžete si vybrat velikost, barvu, písmo i obrázek. Existují i štítky do bot, které máme taky (pro ukázku na zubní pastě). Pro děti jsou perfektní, protože jim pomůžou určit, která botka patří na pravou a která zase na levou nožku. Existují dětské, zdravotní, nažehlovací, reflexní a jiné štítky, troufám si tak říct, že si vybere každý. A navíc, všechny štítky jsou vyrobeny v České republice!

Za mě můžu štítky doporučit všemi deseti. Nejen, že jsou neskutečně funkční, ale uděláte s nimi i velkou parádu.


Všechny štítky najdete tady.


4 komentáře

  1. To bych nikdy neřekla, že to bude tak držet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já původně taky ne, ale je to vážně parádní pomocník :-)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.