Kosmetické nákupy duben - nejlepší pudr, nejhorší řasenka a limitované edice na vlasy

15. května 2017

Moc Vás všechny zdravím. Jak jste oslavili den maminek? U nás to padlo na Richardovu první vernisáž, takže jsem dostala ten nejkrásnější dárek. Dneska mám pro Vás nový článek s kosmetickými novinkami, které mi prošly rukou minulý měsíc. Přečtěte si co stojí za to, a co si raději nekupovat. 

(produkty označené hvězdičkou * mi byly zaslány na testování)


Citrus 24h Deo Roll-On od Weleda* (KOUPÍTE ZDE)

Jedna z novinek od Weledy je kuličkový Deo Roll-On. Vybrala jsem si ten s vůni citrusů, protože jak víte, mám pro ní slabost. Deodorant neobsahuje hliníkové soli a jsou v něm obsaženy výhradně přírodní esenciální oleje. Vůně je unisex, takže se hodí pro muže i ženy. Měl by zajistit ochranu po 24 hodin. Používám ho pravidelně, ale zatím jsem ho nevystavila větší zátěži, tak uvidíme  jak obstojí. Deodorant je vhodný i pro vegany.


Koupelová bomba Mum od Lush* (KOUPÍTE ZDE)

Krásná koupelová bomba ze speciální kolekce ke Dni maminek. Obsahuje silice z pomerančů a sicilských citrónů a pro zjemnění ještě vůni růži. Nejen, že vypadá krásně na první pohled, až jí hodíte do vody vykoukne na Vás ještě jedno sladké překvapení ♥.


Tvářenka od Freedom (KOUPÍTE ZDE)

Londýnská dekorativní kosmetika za příznivé ceny, kterou koupíte běžně i v drogerii. Tvářenka má moc hezkou pigmentaci a mnoho odstínů na výběr. Nijak extrémně nepráší a drží poměrně dlouho. Velkým bonusem je pro mě fakt, že značka netestuje na zvířatech.





Řasenka Lash Sensational Luscious od Maybelline (KOUPÍTE ZDE)

Řasy jsou pro mě velkým tématem, a už dlouhou dobu si pohrávám s myšlenkou prodloužení. Často si ale oči žmoulám a tak mám strach, že by mi to úplně nevyhovalo. Zatím chodím aspoň na trvalou, která má taky moc hezký efekt. Řasenky zkouším často nové, zatím mi totiž žádná nesedla na 100%. Tahle je tentokrát snad největším přešlapem. Řasy slepuje, je hrozně mokrá a prakticky se sní nedá vůbec nelíčit, bez černých stop všude okolo oka.


Koupelová bomba Ups-A-Daisy* (KOUPÍTE ZDE)

Koupelová bomba ve tvaru květinky je také z limitované edice ke Dni maminek. Obsahuje silice z růžového dřeva, delikátní růže a moje oblíbené silice z pomerančů. Nádherně uvolňující a pečující, prostě přesně jako všechny maminky. 


Pudr Silk Edition od Bourjois (KOUPÍTE ZDE)

Pudry používám k fixaci make-upu každé ráno a někdy se lehce přepudruju i během dne. Pudr je vhodný pro dokonale matný vzhled, je hodně hebký a pleti se rychle přizpůsobí. Má krycí vlastnosti, takže Vám zamaskuje i drobné nedokonalosti, včetně červených žilek. Má nádherný obal s flexibilním zrcátkem, které si můžete otáčet dle potřeby. Za mě jeden z nejlepších pudrů, které jsem vyzkoušela.




Rozjasňovač Pro Highlight od Freedom - odstín Glow (KOUPÍTE ZDE)

Najít náhradu za můj oblíbený rozjasňovač Mary-Lou Manizer je nadlidský výkon. Tento je sice skvěle pigmentovaný, ale na mě je ta zlatá někdy až příliš. Pokud nemáte příliš zkušeností s nanášením rozjasňovačů, doporučuju se tomuhle vyhnout. Dá se koupit běžně v drogerii, tak ho tam zkuste před koupí omrknout.


Znovupoužitelná koupelová pěna Elsie The Giraffe od Lush

Roztomilá žirafka je další kousek z limitované kolekce ke Dni maminek. Silice z citronů, limet a grapefruitů Vás krásně osvěží. S žirafou si navíc krásně vyhrají i děti. Richardova oblíbená věta před koupáním je, a můžu žirafu? ♥ Tím, že je znovupoužitelná si jí můžete dopřávat několikrát po sobě. 



Limitovaná edice Bamboo Beach od Alterny* (KOUPÍTE ZDE)

Alterna pro letošní léto vytvořila speciální limitovanou kolekci. Najdete v ní nezatěžující sprej na plážové vlny, sprej pro zářivý lesk, stylingový balzám a posilující vlasovou masku. Celá řada má krásné letní obaly, které Vás aspoň na chvíli přenesou na pláž. Přípravky neobsahují sulfáty, parabeny ani ftaláty a nejsou testovány na zvířatech. Samozřejmostí je ochrana proti UVA/UVB záření i nepříznivým vlivům chlorované a slané vody. A opravdu nádherně voní.


*******

Po roce je tu zase anketa MAMAblog roku 2017, do které jste nás minulý rok nominovali .

Pokud nás s Richardem sledujete a máte náš blog rádi, budeme rádi za Váš hlas. Hlasovat můžete na www.mamablogroku.cz, kde nás najdete v kategorii Lifestyle. Každý den navíc hlasující vyhrávají zajímavé ceny.

Hlasovat můžete jednou denně až do Dne děti 1.6.2017. Děkujeme za Váš čas ♥


8 komentářů

  1. Nooo, tak to je hezka recenze... Pudr vypadá hodně lákavě a stejně tak řada od značky Bamboo, tu vůbec zatím neznám:-) Jinak já mám tuhle řasenku strašně ráda, je to prostě individuální:-).
    Měj se krásně!

    Papa ByGabra
    www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Vážně ti sedí? Jak píšeš, je to individuální, já jsem s ní hrozně smutná ;-) Ta Bamboo řada je vážně super, budu dělat ještě podrobnější recenzi ♥

      Vymazat
  2. Ta Alterna mě zajímá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamčo, bude brzy další článek, kde se rozepíšu více. Miluju tu vůni! ♥

      Vymazat
  3. Ja som pri riasenkach celkom nenarocna, jedine co od nej chcem je objem, predlzenie, aby nestipala v ociach a neotlacala sa.... hm, no mozno nie som az tak nemarocna 😂

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.