tipy / den matek ♥

7. května 2017

"Maminko, já Tě mám tak lád"... Která z nás, maminek, by to nechtěla slyšet. Je to tři roky a osm měsíců co jsem taky se taky zařadila do "kategorie" máma. Nejsem typ člověka, co si potrpí na honosné oslavy, ale  když mi Richard nasbírá pampelišky na louce, jsem šťastná. Vždyť co je víc...
https://www.notino.cz/darek-pro-maminku/

14. května oslavíme krásný svátek - Den matek. Připravila jsem si pro Vás par tipů na dárky, které Vašim maminkám vykouzlí úsměv na tváři. Tak si ten den s nimi, krásně užijte. A pokud jste maminky i Vy samy, nezapomeňte si udělat radost taky ;-)


Pro moji mamku už dlouhou kupuju krémy od Vichy. Má suchou a citlivou pleť a tahle značka je jedna z mála, která ji sedí (1).

Jestli chcete darovat mamince nebo sobě ten nejlepší rozjasňovač sáhněte po tom od The balm (2).

Omlouvám se, všem mámám holčiček, ale tohle tričko je podle mě must have nás všech, co máme doma jen kluky (3).

Můj nejoblíbenější parfém, používala jsem ho v Londýně, když jsem tam bydlela. Po každém navonění se tak přenesu do vzpomínek... (4).

Hrneček "plecháček" s výstižným originálním nápisem (5).

A nakonec koupelová bomba, která bude ideální společník na večerní relax. A pozor, uvnitř se skrývá ještě jedno sladké překvapení ♥ (6).



KRÁSNÝ DEN MAMINEK A&R

3 komentáře

  1. Jako vždy skvělý příspěvek. Mám dotaz, jestli se v nejbližším čase objeví nějaký příspěvek ohledně péče o vlasy nebo těla v jařním období?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Na začátku června bude nový vlasový článek ;) Zatím se můžeš mrknout na ten z dubna - http://www.deer-meadow.cz/2017/04/aktualni-vlasova-policka-cc-krem-maria.html. :)

      Vymazat
  2. Docela by mě zajímalo, co by se stalo, kdybych svoji maminku někdy dříve poslala na tento zákrok :) Teď už to ale asi určitě nepůjdu, přece jen má svůj věk a já ji vždycky měla ráda takovou, jakou jsem ji vždycky viděla. Rozhodně to ale je docela neobvyklý dárek ve srovnání s klasickými květinami, čokoládou nebo kosmetikou, to se musí nechat :)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.