Kosmetické novinky červen - nejlepší krém na oči, péče Maria Nila a minerální dekorativka

17. července 2017

Prázdniny jsou už v plném proudu a my jsme po víkendové chalupě vyrazili na 14-dní na Moravu. Červen byl plný změn a zároveň plný krásných novinek. Jak už jsem Vám naznačila v minulém článku, něco končí a něco zase začíná 

A jakou kosmetiku jsem v červnu vyzkoušela?

(produkty označené hvězdičkou * mi byly zaslány na testování)


Modfather koupelová pěna Lush* (KOUPÍTE ZDE)

Koupelová pěna Modfather je limitovaná edice ke Dni otců. I když je určena pro naše drahé polovičky, použila jsem jí jako obvykle já s Rikim. Luxusní vůně brazilských pomerančů Vás krásně osvěží. Tak si jednoduše kousek odlomte a dejte pod proud tekoucí vody. 


Německá kosmetika Herbacin* (KOUPÍTE ZDE)

Na testování mi taky dorazil balíček německé kosmetiky Herbacin. U nás zatím není tolik známá, v Německu však již od roku 1905. Obsahuje hlavně přírodní složky, je eco-friendly a vyráběná z místních surovin. 


Nejvíce mi vyhovuje sprchový gel s vůní citronové trávy a zázvoru a krém na nohy. Sprchový gel má zajímavé otvírání, kdy po se Vám po zmáčknutí sám otevře. Jedinou nevýhodu vidím v trošku tekutější konzistenci. To se dá, ale brzy vychytat, protože za tu nádhernou vůni to rozhodně stojí. 

Zelený krém na ruce mi připomíná můj oblíbený krém Kamil, který mám spojený s dětstvím.


Vlasová péče Maria Nila* (KOUPÍTE ZDE)

Všemi opěvovaná švédská značka Maria Nila má i svojí vlastní vlasovou péči. Najdete v ní 6 řad, které jsou veganské, vyrobené ve Švédku a samozřejmě bez sulfátů a parabenů. Já jsem si vybrala tu, na poškozené vlasy. Řada obsahuje mořské řasy a má za cíl obnovit strukturu poškozených (i chemicky) vlasů a zacelit roztřepené konečky.

Možná jsem si vybrala špatně, ale zatím je pro mě spíše zklamáním. Na rozdíl od masek, které jsem si moc oblíbila (psala jsem o nich tady) mi péče vlasy mastí a nevidím ani očekávaný efekt zlepšení kvality vlasů. Zatím jí ještě nebudu úplně zatracovat, uvidíme za další měsíc. 


Dekorativní kosmetika Annabelle Minerals* (KOUPÍTE ZDE)

Velkým překvapením měsíce června byla pro mě minerální kosmetika Annabelle Minerals. Kosmetika je netestována na zvířatech, má 100% přírodní složení a ochranu před UVA a UVB zářením.

Já jsem dostala rovnou celou sadu, ve které byl štětec, make-up, tvářenka a oční stíny. A přiznám se, byla to láska na první nanesení. Produkty jsou voděodolné a mají neuvěřitelně příjemné složení. Všechny produkty mají perfektní zavírání, díky kterému se Vám ani po otočení "kelímku" nic nevysype. A tím pro dnešek končím, tahle kosmetika si totiž zaslouží podrobnou recenzi! 


Zubní pasta Marvis (KOUPÍTE ZDE)

Oblíbené italské zubní pasty Marvis se vyznačují hlavně netradičními příchutěmi. Na fotce vidíte novinku - příchuť Rambas, která byla součástí mini balení (3 ks). Pasty jsou v retro obalech, které byli inspirovány olejovými barvami. Díky tomu, jsou skvělé jako originální dárek. Pro důkladné vyčištění stačí použít jen kapku. A nelekněte se, pasty totiž skoro nepění. 

V nabídce najdete třeba mátovou, lékořicovou, skořicovou nebo jasmínovou. Vybírat můžete i z kartáčků nebo ústních vod. Doporučuji na poprvé koupit spíše menší balení, ty příchuťě jsou totiž opravdu netradiční ;-).


Tvářenka Bourjois Blush - odstín 34 (KOUPÍTE ZDE)

Další z ikonických produktů značky Bourjois, který jsem se po pozitivní zkušenosti s pudrem (článek tady) rozhodla vyzkoušet. Tvářenka má kompaktní balení, které obsahuje zrcátko a aplikátor, což oceníte především na cestách. 

Odstín jsem trefila, i když bych upřímně snesla trošku větší pigmentaci. Jako velké plus vidím to, že tvářenka prakticky nepráší a dá se krásně vrstvit. Nehrozí u ní tak, přílišný a nepřirozený nános.



Péče o oční okolí - Weleda (KOUPÍTE ZDE)

Už mi lásko není 20 let, už mi není ani 25, letos už mi totiž bude 30. A tak je nejvyšší čas se začít pravidelně starat o oční okolí. Po "válečné" poradě mi holky vybrala pupalkový oční krém a mandlový pleťový olej na odličování oči.  

Oba produkty jsou vyrobeny z čistě přírodních surovin, mandlový olej je pak navíc i veganský. Oční krém má krásný obal (stejně jako všechny krémy od Weledy), který je díky své velikosti ideální i na cesty. Obsahuje pupalkový olej a olej ze semen Sacha Inchi. Společně s extraktem z pupečníku asijského má za cíl redukovat hluboké vrásky a váčky pod očima.

Mandlový pleťový olej pak používám na odličování, Přiznám se, že jsem oční okolí trošku zanedbávala, zvlášť co se toho odličování týče. Používat jej, ale nemusíte jen na odličování. Je to totiž ideální pomocník i na suchá místa.



Dejte mi tip na Vaší oblíbenou tvářenku!  Budu se těšit ♥


PS: Sledujte mě na instagramu, zítra už totiž letím! 

2 komentáře

  1. Ahoj, ta Maria Nila mě hodně zajímala. Masku mám a jsem taky spokojená, na tu péči jsem se těšila. Budeš tedy zkoušet ještě Silver? Děkuji Kamila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kamilo, ano uvažuju nad tím. Zatím jsem názor nezměnila, vlasy mi to mastí více než jiné šampony a péče. A.

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.